...

Met HCC naar Phantasialand - tot maar liefst 40% korting

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en wervelende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de drie prachtige themahotels. Als HCC-lid kan je erheen met een korting die kan oplopen tot 40 procent op de reguliere prijs.

...

23% korting op het Android Planet Magazine Samsung Gids

Op de pagina’s 58 en 59 van PC-Active 330 lees je over het Start-scherm van een Android-smartphone en op de pagina’s 60 en 61 over de Instellingen van zo’n smartphone. Deze artikelen komen uit de nieuwste uitgave van de special ‘Samsung Galaxy’, de handleiding voor je Galaxy-smartphone die Samsung zelf niet meelevert. In deze 148 pagina’s tellende Samsung Galaxy-special leer je jouw toestel pas echt kennen. Zo lees je alles over de de beveiliging van je smartphone en updatebeleid, allerlei weetjes over de camera's van je toestel en veelgebruikte apps als WhatsApp, Spotify en Google Maps. Daarnaast komen onder andere de populairste Samsung-applicaties en -diensten aan bod, Samsung-accessoires die goed werken met je smartphone en een overzicht van de meest populaire toestellen. Als HCC-lid krijg jij een mooie korting op deze nieuwe special die in de winkel € 12,99 kost. Je betaalt slechts € 9,98 inclusief verzendkosten. Login met je HCC-gegevens en bestel deze special via de bestelknop hieronder. Let op: deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

...

Korting op je OHRA Autoverzekering: Auto. Goed. Verzekerd.

Over de digitale snelweg ben je binnen een paar muisklikken overal ter wereld. Offline is je auto vaak het middel om te komen waar je wilt zijn. En die wil je goed verzekeren. Op een manier die past bij jou, je rijgedrag en je wensen. Of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, je stelt binnen een paar muisklikken zelf je verzekering samen. Dat is de autoverzekering van OHRA. Voordelen van OHRA Autoverzekering -  No-claimkorting tot wel 82%, ook voor je tweede auto of motor -  Dag en nacht hulp bij schade -  Eenvoudig schade melden via de OHRA App Speciaal voor HCC-leden Als HCC-lid kan je korting op verzekeringen bij OHRA oplopen tot 15%. Deze kortingen gelden ook voor je meeverzekerde familieleden. Op de autoverzekering van OHRA ontvang je 5% collectiviteitskorting. Collectief verzekeren met korting Wegwijs in de digitale wereld, is het motto van HCC. Ook verzekeren doe je online. Daarom bieden HCC en OHRA je dit collectief. Alles over de collectieve voordelen en de verzekeringen van OHRA hebben we voor je op een rij gezet op ohra.nl/collectief/hcc.

...

23% korting op De complete gids voor Windows 11

Ook aan de slag met Windows 11? Deze herziene editie met liefst 148 pagina’s is bedoeld voor iedereen die nog niet, pas of al wat langer met Windows 11 werkt. HCC-leden krijgen nu 23% korting op deze special.

...

Twee puzzelboeken van PuzzelBrein gratis (t.w.v. € 27,50)

Puzzelen is erg populair in het algemeen en mensen die wat meer tijd hebben in het bijzonder. Het is een leuk tijdverdrijf en bovendien houdt het de hersenen gezond. PuzzelBrein is een puzzelblad dat iedere 4 weken verschijnt in een oplage van 10.000. In het blad staan 36 puzzels zoals Kruiswoordpuzzels, Sudoku’s, Woordzoekers, Cryptogrammen etc.. Met iedere puzzel kun je een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim € 20.000. Als HCC-lid ontvang je 2 puzzelboeken gratis ter waarde van € 27,50. Zonder verplichtingen, je zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je het puzzelblad twee keer thuis. Je mag hiermee zelfs meedingen naar de prijzenpot van ruim 20.000 euro. PuzzelBrein vraagt je om toestemming om later per mail aanbiedingen voor een abonnement te ontvangen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze mails. Om de puzzelboeken gratis te ontvangen, dien je lid van HCC te zijn. Log in om gebruik te maken van de ledenaanbieding. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

MacBoek 2023 van € 12,99 voor € 9,99

MacBoek 2023 is een verzameling van creatieve en praktische artikelen: in totaal staan er 17 projecten in deze speciale uitgave. De projecten zijn onderverdeeld in vier categorieën: Mac, Foto’s/Video/Muziek, Creatief en Handig. Zo krijg je een rondleiding door het compleet vernieuwde macOS Ventura, we laten je zien hoe je sneller kunt werken met Sneltoetsen en geven je een hoop tips voor het gebruik van iCloud. Daarnaast ontwerpen we een magazine-cover in Pixelmator Pro en filmen en monteren we een film in de stijl van bekende Hollywood-regisseurs in iMovie. Verder leer je hoe je de nieuwe app Freeform als whiteboard gebruikt en hoe je het best een vreemde taal leert met behulp van je Apple-apparaten. Tot slot laten we je nog zien hoe je je slimmer gebruikmaakt van Kaarten, een podcast opneemt en de veiligheid van je Mac naar een hoger niveau tilt. Vooral dat laatste mag je echt niet missen. Ga dus snel aan de slag met deze 17 projecten en bestel deze speciale uitgave met liefst 148 pagina’s! Om de MacBoek 2023 met korting te bestellen, dien je lid te zijn van HCC. Ben je HCC-lid? Om te bestellen, dien je ingelogd te zijn.  Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

SeniorenTAB model SeniorenAcademie (SA8W) met 10% korting

Zoals je op de pagina’s 88 en 89 van PC-Active 328 kunt lezen, is de SeniorenTAB een prima standaard Samsung-tablet met het Android-besturingssysteem. En is nu een speciaal model HCC!seniorenacademie voor HCC-leden in een voordeelaanbieding met 10% korting. Je krijgt het eerste jaar gratis ondersteuning vanuit de SeniorenTAB helpdesk. Verlenging van deze ondersteuning, na een jaar, is optioneel voor € 4,95 per maand.

...

25% korting op de ACT Power Strip Cubes

Zoals je op pagina 20 van PC-Active 328 kunt lezen, zijn de ACT Power Strip Cubes modieuze en handige kubussen met drie 230V-uitgangen en meerdere 5V usb-aansluitingen voor het opladen van telefoons, tablet etc. De powerkubus is een compact apparaat, heeft een robuust en modern uiterlijk met afgeronde hoeken en is leverbaar in diverse modellen met verschillende configuraties. HCC-leden kunnen dit product bestellen met 25% korting.

...

23% korting op het Windows Praktijkhandboek 2023

Met het nieuwste Windows Praktijkhandboek 2023 voor Windows 10 én 11 haal je werkelijk alles uit je Windows-besturingssysteem. HCC-leden krijgen 23% korting op de winkelrpijs van €  12,99 oftewel € 3,02 korting.

...

Collectieve meerwaarde bij de OHRA Zorgverzekering!

Je kunt alles rondom je zorgverzekering tot het einde van het jaar regelen. Je dekking wijzigen, je gezin meeverzekeren, overstappen naar OHRA. En omdat de tijd voorbij vliegt, is het handig om je er alvast in te verdiepen. Want als je vuurwerk hoort, is het helaas net te laat. Weet jij bijvoorbeeld al dat je als lid van HCC profiteert van allerlei extra’s bij de collectieve zorgverzekering van OHRA? Zoals een collectieve korting tot 10% voor aanvullende verzekeringen.

...

10% korting op de OHRA Huisdierenverzekering

Met je hond lekker lopen door het bos. Of je kat die thuis spinnend op schoot ligt. Je huisdier is een belangrijk onderdeel van je gezin. Dus als het wat mankeert, dan verdient je huisdier de beste zorg.

...

23% korting op Mac voor beginners 2023 special

Apple geeft je geen handleiding bij je Mac, maar met de special Mac voor beginners 2023 met 148 pagina’s bij de hand weet je alles wat je weten moet. HCC-leden betalen geen € 12,99 maar slechts € 9,97.

...

Het grote iPad & iPhone boek 2023

Wat hebben de nieuwe iOS 16 en iPadOS 16 te bieden? En hoe werkt het allemaal? In Het grote iPad & iPhone Boek 2023 leggen we je alle basisbeginselen uit van beide apparaten. Daarnaast gaan we aan de slag met álle nieuwe functies van de besturingssystemen. Als HCC-lid kan je dit boek met korting kopen. 

...

Tot 10% korting op de OHRA Op weg-verzekering

Bij OHRA krijg je als HCC-lid tot 10% collectiviteitskorting. Ook op de Op weg-verzekeringen. Zoals de autoverzekering, caravanverzekering en motorverzekering. Bekijk hier de brochure met alle HCC-kortingen bij OHRA op een rij.

...

30% korting op computerboeken van Van Duuren Media

In samenwerking met Van Duuren Media krijgen HCC-leden maar liefst 30% korting op alle computerboeken in het assortiment. Van Outlook tot dronefotografie en van Overstappen op Linux tot het Handboek HTML, Van Duuren biedt een groot aanbod aan boeken voor de digitale liefhebber.

...

15% korting op alle Switchbot-producten

De Switchbot Curtain is een handige apparaatje, dat je aan je gordijnrail hangt om de gordijnen automatisch te laten openen of sluiten. HCC-leden krijgen nu 15% korting op alle Switchbot-producten.

...

24% korting op het MacBoek 2022

In PC-Active 323 op de pagina’s 68 en 69 vind je de workshop ‘Ruimte winnen op je Mac’ die is overgenomen uit MacBoek 2022. Deze special telt maar liefst 148 bladzijden en is een verzameling van creatieve en praktische artikelen. HCC-leden betalen nu slechts € 9,85.

...

OHRA Zorg Assistent: een steuntje in de rug voor mantelzorgers

Ben jij een mantelzorger? Dan ben je waarschijnlijk een kei in jongleren: zorg, gezin, vrienden, werk. Maar er zijn vast ook veel momenten dat je handen tekort komt. Daarom helpt OHRA graag een handje mee. En soms hoef je niet eens bij ons verzekerd te zijn voor zorg!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden