...

Dit is handig om te weten voor je een inboedelverzekering afsluit

Advertorial - Woon je in een koophuis? Dan kun je niet om een opstalverzekering heen. Volgens de Nederlandse wet ben je namelijk verplicht om deze verzekering af te sluiten. Voor een inboedelverzekering geldt dit niet. Toch is het wel verstandig om je inboedel te verzekeren. De losse spullen in je huis vallen namelijk niet binnen de dekking van een opstalverzekering. Reden genoeg om een extra verzekering af te sluiten als je het ons vraagt. Voordat je dit doet, wil je ongetwijfeld eerst wat meer weten over een inboedelverzekering. In deze tekst helpen wij je hier een handje bij.

16 maart 2023

...

HCC!net mail update en oplossingen

Heb je nog problemen met je HCCnet-mail, lees dan dit artikel. De afgelopen tijd zijn er namelijk vele tienduizenden mailboxen van HCC-leden wel succesvol overgezet naar een nieuw mailplatform, maar bij ongeveer 10% nog niet. En lees het artikel ook als je nog (andere) problemen ondervindt met je mail.

9 maart 2023

...

Hoe voorkom je gehoorschade?

Advertorial - Het gehoor is een van de belangrijkste zintuigen die de mens bezit. Het helpt ons te communiceren, door onze omgeving te navigeren en te genieten van de geluiden van muziek en de natuur. Zonder goed gehoor kan je beperkt worden in je leven. Helaas kan blootstelling aan harde geluiden leiden tot gehoorbeschadiging, die permanent en onomkeerbaar kan zijn. Hier zijn enkele tips om gehoorschade te voorkomen. Vermoed jij dat jij last hebt van gehoorschade? Doe dan een hoortest bij een audicien.

7 maart 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden