Lidmaatschap

 

HCC is een vereniging van computer- en tech-liefhebbers. Bij wie ben je welkom met vragen over alles wat digitaal is? En hoe zorgen we dat de belangen van digitale consumenten gehoord én behartigd worden? Het antwoord is HCC! We helpen onze leden graag en bieden veel voordeel.

  • 6x per jaar PC-Active magazine
  • Heel veel voordeel: maandelijks wisselende aanbiedingen + vast (collectief) voordeel
  • Presentaties & workshops door het hele land
  • Webinars: volg de presentaties vanuit huis!
  • Hulp & advies: via de HCC!hulp helpdesk en het forum
  • Verdieping via Interessegroepen, zoals Windows, 3D-printen of fotografie

Ja, ik word ook graag lid!


PC-Active

PC-Active is het ledenmagazine van HCC en is het grootste computermagazine van Nederland en België over het digitale leven. PC-Active heeft altijd een grote hardwaretest, handige workshops, tips en trucs, de nieuwste apps en software, aanbiedingen, boeiende columns en interessante interviews. PC-Active komt zes keer per jaar uit.

PC-Active


Heel veel voordeel

Met elke maand nieuwe aanbiedingen op HCC!deals én veel aantrekkelijke kortingen, biedt HCC honderden euro’s aan exclusief voordeel. En zolang je lid bent van HCC, kun je hier onbeperkt van blijven profiteren! Ook zijn er een aantal collectieve en vaste kortingen, zoals tot 10% korting op OHRA-verzekeringen en 10% korting + gratis verzending bij Fotofabriek.nl.

HCC!ledenvoordeel


Presentaties & workshops door het hele land

HCC biedt presentaties en workshops aan op allerlei gebieden, vaak bij je in de buurt. Bijvoorbeeld op het gebied van tablets, 3D-printen, fotografie of veilig internet!

Presentaties & workshops


Hulp & advies

HCC helpt je om problemen met je computer, smartphone, tablet of ander digitaal apparaat op te lossen. Samen met andere HCC-leden op een bijeenkomst, via de HCC!vraagbaak of telefonisch via de technische helpdesk van verschillende ROC's waar wij mee samenwerken.

Hulp & advies


Verdieping via Interessegroepen

HCC-leden kunnen gratis* lid worden van een Interessegroep naar keuze. Hier ontmoet je leden met veel kennis over een bepaald digitaal onderwerp zoals 3D-printen, Windows, Apple, drones of fotografie.

(*Uitzonderingen: Als HCC-lid kun je je gratis aansluiten bij één Interessegroep naar keuze met uitzondering van de Interessegroep HCC!genealogie, deze vraagt een aanvullend bedrag)

Interessegroepen

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden