Tot 10% korting op de OHRA Woonverzekering

In bed, de keuken, op de bank en zelfs in bad. Internet en elektronica neem je met je mee. Maar dat gaat wel eens mis. Een verzekering biedt dan uitkomst. Bij OHRA krijg je als lid van HCC tot 10% collectiviteitskorting.

OHRA nieuwsbrief 275x207pxWerken. Ontspannen. Plezier maken. Spelen. Verbinden. Wat je thuis ook doet, internet speelt een rol in je leven. Na een dag werken muziek luisteren in bad? ‘s Avonds die serie kijken op de bank of in bed? Internet, on demand streaming en de juiste elektronica zijn wat je nodig hebt. Bijkletsen met familie aan de andere kant van het land of je geëmigreerde vrienden weer even zien? Een zoomlink is zo aangemaakt.

Poes
OHRA ontzorgt je bij schade aan elektronica. Want laten we eerlijk zijn, het gaat wel eens mis. De poes die over tafel loopt en dat glas water over je laptop stoot, je peuter die de tablet laat vallen, een inbreker die het nodig vindt zichzelf jouw laptop toe te eigenen of een brand die je spullen verwoest.

Jouw back-up
Een back-up kunnen we niet voor je maken. Maar we kunnen wel zorgen dat je spullen hersteld worden of dat je vervangende spullen kunt kopen. Daarom zijn er de OHRA Woonverzekeringen. Als een back-up voor als het onverhoopt misgaat.

OHRA menu 705x400px

Voordelen voor leden van HCC
Als lid van HCC krijg je tot 10% collectiviteitskorting op verzekeringen van OHRA. Ook op de OHRA Woonverzekeringen. Zoals de opstal-, inboedel-, kostbaarheden- en aansprakelijkheidsverzekering. Een aantal voorbeelden op een rij:
• Audiovisuele en computerapparatuur is in geval van diefstal uit de woning en vandalisme verzekerd tot maximaal € 15.000,-.
• Optie voor buitenhuisdekking, zo ben je ook in de tuin en onderweg verzekerd.
• Korting bij inbraakpreventie. Is je huis goed beveiligd? Dan krijg je korting.

Collectief verzekeren met korting
Wij willen jou als lid van HCC de mogelijkheid bieden je collectief te verzekeren met korting via OHRA.

Meer weten of direct afsluiten?
Alles over de collectieve voordelen en de verzekeringen heeft OHRA voor je op een rij gezet. Benieuwd? Klik op ohracollectief.nl/hcc

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden