Actie banner

...

Als HCC-lid met korting lid worden van ANBO

Met ANBO sta je er niet alleen voor! ANBO is net als HCC een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Sinds de oprichting in 1900 behartigt ANBO de belangen van ouderen. Word je als HCC-lid ook lid van ANBO, dan betaal je het eerste jaar het speciale introductietarief van € 24,99.

...

Windows Praktijkhandboek 2024 met 23% korting

In het nieuwe Windows Praktijkhandboek gaan we dieper in op de beveiliging van Windows, hoe je je bestanden beschermt en indien nodig ook kunt redden. We laten zien wat er gebeurt als je Windows afsluit en hoe je dat handig kunt doen. We beschrijven tools om je installatiesleutels te achterhalen, om malware te voorkomen en analyseren en hoe je programma’s al dan niet virtueel veilig kunt uitvoeren. Kortom: een grote variatie aan onderwerpen waarmee je weer helemaal bij bent wat de ontwikkelingen op het gebied van Windows betreft.

...

Woox slimme sfeerverlichting met heel veel korting voor HCC-leden

Als lid van HCC krijg je veel ledenvoordeel. Bijvoorbeeld op deze WOOX R5170 Slimme Sfeerverlichting 40 meter warm-wit + wit. HCC-leden krijgen maar liefst 54% korting op de reguliere prijs van € 50,- en betalen slechts € 23,-. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

...

23% korting op de special ChatGPT en andere mogelijkheden van AI

In deze special ChatGPT en andere mogelijkheden van AI kun je lezen hoe je efficiënter en sneller kunt werken met behulp van ChatGPT! Teksten of code schrijven, brainstormen, researchen, de slimme chatbot neemt je veel werk uit handen. In deze special krijg je 132 pagina’s aan uitleg, tips en workshops over ChatGPT én ontdek je andere mogelijkheden van AI, zoals het maken van mooie kunstwerken. Maar ook worden de gevaren van AI behandeld. Overigens: deze special is niet geschreven en samengesteld door robots. Leden van HCC kunnen deze special met korting kopen. De winkelprijs bedraagt € 12,99 maar HCC-leden betalen slechts € 9,97. Dat is 23% korting! Om de deze special met korting te bestellen, dien je lid van HCC te zijn. Ben je HCC-lid? Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

Nieuw bij OHRA! Well-being platform Recharge360

Goed nieuws! Vanaf nu kun je zelf heel gemakkelijk de regie pakken over jouw vitaliteit en gezondheid. Speciaal bij de collectieve OHRA Zorgverzekering. En het kost je niks. Het zit gewoon in het pakket OHRA Gezond dat je standaard bij de collectieve OHRA Zorgverzekering krijgt.

...

23% korting op Mac voor beginners 2024

Net als voor de iPhone en iPad komt Apple ook met een nieuw besturingssysteem voor de Mac. Wanneer precies het nieuwe macOS Sonoma (ook wel macOS 14 genoemd) verschijnt is nog niet duidelijk, wel ergens dit najaar. Apple presenteert met macOS Sonoma meer personaliseringsmogelijkheden met widgets, nieuwe screensavers, mooie updates voor Safari en videovergaderingen en een geoptimaliseerde gaming-omgeving om de Mac-gebruiker en de Mac een boost te geven. In PC-Active 332 kreeg je op de pagina’s 21 en 22 al een klein voorproefje van welke mooie nieuwe functies je gebruik kunt maken. Maar je Mac en macOS Sonoma bieden natuurlijk meer en dat vind je terug in de special Mac voor beginners 2024. Deze liefst 148 pagina’s dikke special doet precies wat de naam suggereert: alle standaardprogramma’s worden uitgelegd. Stap voor stap en met duidelijke plaatjes leer je precies hoe de Mac werkt en ontdek je alle functies. In leerzame workshops komen alle belangrijke Apple-programma’s aan bod, je leest over alle vernieuwingen in macOS Sonoma en er zijn veel handige tips. Kortom, Mac voor beginners 2024 is de handleiding die Apple je niet geeft! Als HCC-lid krijg je 23% korting op Mac voor beginners 2024 en betaal je slechts € 9,96 in plaats van de winkelprijs van € 12,99. Om de deze special met korting te bestellen, dien je lid van HCC te zijn. Ben je HCC-lid? Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

23% korting op Het grote iPad & iPhone boek 2024

In PC-Active 332 lees je op de pagina’s 20 tot en met 22 al over de vernieuwde besturingssystemen van Apple, namelijk iOS 17 en iPadOS 17. Naar verwachting verschijnen deze midden september, net als deze PC-Active. Wil je alles uit je iPhone en iPad halen, dan moet je natuurlijk weten wat de vernieuwingen zijn in iOS 17 en iPadOS 17. En daarvoor biedt HCC met een mooie korting voor HCC-leden de special Het grote iPad & iPhone boek 2024 aan. Dit liefst 148 pagina’s tellende magazine wordt verteld wat het nieuwe iOS 17 en iPadOS 17 te bieden heeft en hoe het werkt. Naast alle basisbeginselen van de iPhone en iPad worden de nieuwe functies van iOS 17 en iPadOS 17 uit de doeken gedaan, waaronder 17 geweldige functies van iOS 17 en zijn er liefst 52 workshops. Wil jij alles uit de nieuwe versies halen, bestel dan nu Het grote iPad & iPhone boek 2024! Als HCC-lid krijg je 23% korting op Het grote iPad & iPhone boek 2024. Om de deze special met korting te bestellen, dien je lid van HCC te zijn. Ben je HCC-lid? Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

OHRA Reisverzekering: sneller geregeld dan je koffer is ingepakt

Steeds vaker gaat de laptop mee op vakantie. Natuurlijk ben je zuinig op je bagage. Maar ook op vakantie kan het misgaan. En dan is het fijn als je spullen zijn verzekerd. Bij OHRA stel je eenvoudig je ideale reisverzekering samen. En dat heb je sneller geregeld dan je koffer is ingepakt.

...

23% korting op het Android Planet Magazine Samsung Gids

Op de pagina’s 58 en 59 van PC-Active 330 lees je over het Start-scherm van een Android-smartphone en op de pagina’s 60 en 61 over de Instellingen van zo’n smartphone. Deze artikelen komen uit de nieuwste uitgave van de special ‘Samsung Galaxy’, de handleiding voor je Galaxy-smartphone die Samsung zelf niet meelevert. In deze 148 pagina’s tellende Samsung Galaxy-special leer je jouw toestel pas echt kennen. Zo lees je alles over de de beveiliging van je smartphone en updatebeleid, allerlei weetjes over de camera's van je toestel en veelgebruikte apps als WhatsApp, Spotify en Google Maps. Daarnaast komen onder andere de populairste Samsung-applicaties en -diensten aan bod, Samsung-accessoires die goed werken met je smartphone en een overzicht van de meest populaire toestellen. Als HCC-lid krijg jij een mooie korting op deze nieuwe special die in de winkel € 12,99 kost. Je betaalt slechts € 9,98 inclusief verzendkosten. Login met je HCC-gegevens en bestel deze special via de bestelknop hieronder. Let op: deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

...

Korting op je OHRA Autoverzekering: Auto. Goed. Verzekerd.

Over de digitale snelweg ben je binnen een paar muisklikken overal ter wereld. Offline is je auto vaak het middel om te komen waar je wilt zijn. En die wil je goed verzekeren. Op een manier die past bij jou, je rijgedrag en je wensen. Of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, je stelt binnen een paar muisklikken zelf je verzekering samen. Dat is de autoverzekering van OHRA. Voordelen van OHRA Autoverzekering -  No-claimkorting tot wel 82%, ook voor je tweede auto of motor -  Dag en nacht hulp bij schade -  Eenvoudig schade melden via de OHRA App Speciaal voor HCC-leden Als HCC-lid kan je korting op verzekeringen bij OHRA oplopen tot 15%. Deze kortingen gelden ook voor je meeverzekerde familieleden. Op de autoverzekering van OHRA ontvang je 5% collectiviteitskorting. Collectief verzekeren met korting Wegwijs in de digitale wereld, is het motto van HCC. Ook verzekeren doe je online. Daarom bieden HCC en OHRA je dit collectief. Alles over de collectieve voordelen en de verzekeringen van OHRA hebben we voor je op een rij gezet op ohra.nl/collectief/hcc.

...

23% korting op De complete gids voor Windows 11

Ook aan de slag met Windows 11? Deze herziene editie met liefst 148 pagina’s is bedoeld voor iedereen die nog niet, pas of al wat langer met Windows 11 werkt. HCC-leden krijgen nu 23% korting op deze special.

...

Twee puzzelboeken van PuzzelBrein gratis (t.w.v. € 27,50)

Puzzelen is erg populair in het algemeen en mensen die wat meer tijd hebben in het bijzonder. Het is een leuk tijdverdrijf en bovendien houdt het de hersenen gezond. PuzzelBrein is een puzzelblad dat iedere 4 weken verschijnt in een oplage van 10.000. In het blad staan 36 puzzels zoals Kruiswoordpuzzels, Sudoku’s, Woordzoekers, Cryptogrammen etc.. Met iedere puzzel kun je een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim € 20.000. Als HCC-lid ontvang je 2 puzzelboeken gratis ter waarde van € 27,50. Zonder verplichtingen, je zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je het puzzelblad twee keer thuis. Je mag hiermee zelfs meedingen naar de prijzenpot van ruim 20.000 euro. PuzzelBrein vraagt je om toestemming om later per mail aanbiedingen voor een abonnement te ontvangen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze mails. Om de puzzelboeken gratis te ontvangen, dien je lid van HCC te zijn. Log in om gebruik te maken van de ledenaanbieding. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

SeniorenTAB model SeniorenAcademie (SA8W) met 10% korting

Zoals je op de pagina’s 88 en 89 van PC-Active 328 kunt lezen, is de SeniorenTAB een prima standaard Samsung-tablet met het Android-besturingssysteem. En is nu een speciaal model HCC!seniorenacademie voor HCC-leden in een voordeelaanbieding met 10% korting. Je krijgt het eerste jaar gratis ondersteuning vanuit de SeniorenTAB helpdesk. Verlenging van deze ondersteuning, na een jaar, is optioneel voor € 4,95 per maand.

...

Collectieve meerwaarde bij de OHRA Zorgverzekering!

Je kunt alles rondom je zorgverzekering tot het einde van het jaar regelen. Je dekking wijzigen, je gezin meeverzekeren, overstappen naar OHRA. En omdat de tijd voorbij vliegt, is het handig om je er alvast in te verdiepen. Want als je vuurwerk hoort, is het helaas net te laat. Weet jij bijvoorbeeld al dat je als lid van HCC profiteert van allerlei extra’s bij de collectieve zorgverzekering van OHRA? Zoals een collectieve korting tot 10% voor aanvullende verzekeringen.

...

10% korting op de OHRA Huisdierenverzekering

Met je hond lekker lopen door het bos. Of je kat die thuis spinnend op schoot ligt. Je huisdier is een belangrijk onderdeel van je gezin. Dus als het wat mankeert, dan verdient je huisdier de beste zorg.

...

Tot 10% korting op de OHRA Op weg-verzekering

Bij OHRA krijg je als HCC-lid tot 10% collectiviteitskorting. Ook op de Op weg-verzekeringen. Zoals de autoverzekering, caravanverzekering en motorverzekering. Bekijk hier de brochure met alle HCC-kortingen bij OHRA op een rij.

...

15% korting op alle Switchbot-producten

De Switchbot Curtain is een handige apparaatje, dat je aan je gordijnrail hangt om de gordijnen automatisch te laten openen of sluiten. HCC-leden krijgen nu 15% korting op alle Switchbot-producten.

...

OHRA Zorg Assistent: een steuntje in de rug voor mantelzorgers

Ben jij een mantelzorger? Dan ben je waarschijnlijk een kei in jongleren: zorg, gezin, vrienden, werk. Maar er zijn vast ook veel momenten dat je handen tekort komt. Daarom helpt OHRA graag een handje mee. En soms hoef je niet eens bij ons verzekerd te zijn voor zorg!

...

Tot 10% korting op de OHRA Woonverzekering

In bed, de keuken, op de bank en zelfs in bad. Internet en elektronica neem je met je mee. Maar dat gaat wel eens mis. Een verzekering biedt dan uitkomst. Bij OHRA krijg je als lid van HCC tot 10% collectiviteitskorting.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden