Banner fotowedstrijd scheurkalender

...

WOOX R3569 buiten camera PTZ + zonnepaneel met 75 euro ledenkorting

Met de WOOX R3569 Smart Outdoor PTZ Camera houd je jouw woning en eigendommen veilig. De camera beschikt over een Full HD 1080p beeldkwaliteit met twee-weg audio (microfoon en speaker) en bewegings- en geluidsdetectie. De kit bevat een zonnepaneel om de geïntegreerde batterij te voorzien van stroom. PC-Active beoordeelde deze camera met maar liefst vier sterren (klik hier voor de review).

...

Zorgeloos op reis. Van Zeeland tot New York

Bijna zomer, bijna vakantie! Zorgeloos genieten in binnen- of buitenland. Even stil staan bij je verzekering maakt je vakantie nét wat zorgelozer. We begrijpen dat dit geen onderdeel is van de voorpret. Maar een goede voorbereiding kost weinig tijd, en levert veel op. We vertellen je graag hoe jij je goed voorbereidt voor, tijdens en na je vakantie.

...

Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van artificiële intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto’s retoucheren en er nieuwe afbeeldingen mee maken, maar ook muziek en video's mee produceren. Dat laten we zien aan de hand van de (on)mogelijkheden van taalmodellen zoals gebruikt door ChatGPT, de opmars van chatbots en servicerobots voor thuis en in de zorg. Maar ook aan het generatief bijwerken van foto’s en het zelf maken van afbeeldingen. De ontwikkelingen hebben ook nadelen, zoals het steeds moeilijker herkennen van fake news. En hoe wenselijk zijn beautyfilters? Hoe bescherm je je eigen werk tegen AI-kopieën? En niet alleen je eigen werk, maar ook je eigen stem of zelfs je gezicht? In deze special gaan we in op wat je met AI allemaal kunt, maar ook wat de huidige beperkingen nog zijn.

...

Jouw persoonlijke APK. Aangeboden door OHRA

Voor je auto is het de normaalste zaak van de wereld: de jaarlijkse APK keuring. Een APK voor jezelf ligt vaak wat minder voor de hand. Maar is eigenlijk net zo logisch. Als het om je gezondheid gaat is het vroegtijdig opsporen van eventuele gezondheidsrisico’s minstens zo belangrijk. Daarom krijg je met je collectieve zorgverzekering van OHRA tools om je eigen gezondheid onder de loep te nemen. En om direct aan de slag te gaan om eventuele gezondheidsrisico’s gericht aan te pakken of, beter nog, te voorkomen.

...

UITVERKOCHT - Giga ledenvoordeel op de WOOX R4238 slimme waterregelaar

Met de WOOX R4238 Slimme waterregelaar oftewel tuinbesproeiing kun je op een simpele en gedoseerde manier vanaf elke internetlocatie je tuin water te geven. En voor HCC-leden is er vanaf heden een speciale aanbieding oftewel fikse korting op de Woox R4238. Een korting van meer dan 50 procent!

...

MacBoek 2024 van € 12,99 voor slechts € 9,99 (23% korting dus)

In veel gevallen is de Mac een zegen, want die is honderd procent ontworpen om je het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast nodigt hij ook uit om eens buiten de gebaande paden te kijken. Het MacBoek 2024 is het beste voor je Mac gebundeld in één boek met 148 pagina’s boordevol creatieve en praktische projecten. We gaan aan de slag met AI, ontdekken de geheimen van de Notities-app, maken een toffe animatiefilm, geven handige tips en trucs voor macOS, laten je kennismaken met 22 praktische apps, tillen we je draadloze netwerk naar een hoger niveau en nog veel en veel meer. We gaan je verrassen met nieuwe kennis en inspiratie. Om MacBoek 2024 met korting te bestellen, dien je lid van HCC te zijn. Ben je HCC-lid, dan dien je in te loggen. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

WOOX R6118 slimme stekker met energiemeter

Met de Woox R6118 bedien je, waar je ook bent, je huishoudelijke apparaten op afstand via internet. Gebruik je mobiele telefoon om op afstand een waterkoker aan te zetten, de lichten in de woonkamer aan te doen, de luchtreiniger aan de gang te krijgen of zelfs de boiler aan te zetten.

...

Sensor zelfbouwset met 25 procent korting

In PC-Active 335 vind je de workshop Sensor bouwen en programmeren op de pagina’s 80 tot en met 83. Hiervoor heb je naast de gratis software Tasmota een aantal spullen nodig. In samenwerking met tinytronics.nl hebben we deze hardware verzameld in een zelfbouwset. En deze set bieden we met korting aan via tinytronics.nl, tenminste als je lid bent van HCC.

...

Als HCC-lid met korting lid worden van ANBO-PCOB

Met ANBO-PCOB sta je er niet alleen voor! ANBO-PCOB is net als HCC een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. Sinds de oprichting in 1900 behartigt ANBO-PCOB de belangen van ouderen. Word je als HCC-lid ook lid van ANBO-PCOB, dan betaal je het eerste jaar het speciale introductietarief van € 24,99.

...

Windows Praktijkhandboek 2024 met 23% korting

In het nieuwe Windows Praktijkhandboek gaan we dieper in op de beveiliging van Windows, hoe je je bestanden beschermt en indien nodig ook kunt redden. We laten zien wat er gebeurt als je Windows afsluit en hoe je dat handig kunt doen. We beschrijven tools om je installatiesleutels te achterhalen, om malware te voorkomen en analyseren en hoe je programma’s al dan niet virtueel veilig kunt uitvoeren. Kortom: een grote variatie aan onderwerpen waarmee je weer helemaal bij bent wat de ontwikkelingen op het gebied van Windows betreft.

...

Woox slimme sfeerverlichting met heel veel korting voor HCC-leden

Als lid van HCC krijg je veel ledenvoordeel. Bijvoorbeeld op deze WOOX R5170 Slimme Sfeerverlichting 40 meter warm-wit + wit. HCC-leden krijgen maar liefst 54% korting op de reguliere prijs van € 50,- en betalen slechts € 23,-. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

...

Nieuw bij OHRA! Well-being platform Recharge360

Goed nieuws! Vanaf nu kun je zelf heel gemakkelijk de regie pakken over jouw vitaliteit en gezondheid. Speciaal bij de collectieve OHRA Zorgverzekering. En het kost je niks. Het zit gewoon in het pakket OHRA Gezond dat je standaard bij de collectieve OHRA Zorgverzekering krijgt.

...

23% korting op Mac voor beginners 2024

Net als voor de iPhone en iPad komt Apple ook met een nieuw besturingssysteem voor de Mac. Wanneer precies het nieuwe macOS Sonoma (ook wel macOS 14 genoemd) verschijnt is nog niet duidelijk, wel ergens dit najaar. Apple presenteert met macOS Sonoma meer personaliseringsmogelijkheden met widgets, nieuwe screensavers, mooie updates voor Safari en videovergaderingen en een geoptimaliseerde gaming-omgeving om de Mac-gebruiker en de Mac een boost te geven. In PC-Active 332 kreeg je op de pagina’s 21 en 22 al een klein voorproefje van welke mooie nieuwe functies je gebruik kunt maken. Maar je Mac en macOS Sonoma bieden natuurlijk meer en dat vind je terug in de special Mac voor beginners 2024. Deze liefst 148 pagina’s dikke special doet precies wat de naam suggereert: alle standaardprogramma’s worden uitgelegd. Stap voor stap en met duidelijke plaatjes leer je precies hoe de Mac werkt en ontdek je alle functies. In leerzame workshops komen alle belangrijke Apple-programma’s aan bod, je leest over alle vernieuwingen in macOS Sonoma en er zijn veel handige tips. Kortom, Mac voor beginners 2024 is de handleiding die Apple je niet geeft! Als HCC-lid krijg je 23% korting op Mac voor beginners 2024 en betaal je slechts € 9,96 in plaats van de winkelprijs van € 12,99. Om de deze special met korting te bestellen, dien je lid van HCC te zijn. Ben je HCC-lid? Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

23% korting op Het grote iPad & iPhone boek 2024

In PC-Active 332 lees je op de pagina’s 20 tot en met 22 al over de vernieuwde besturingssystemen van Apple, namelijk iOS 17 en iPadOS 17. Naar verwachting verschijnen deze midden september, net als deze PC-Active. Wil je alles uit je iPhone en iPad halen, dan moet je natuurlijk weten wat de vernieuwingen zijn in iOS 17 en iPadOS 17. En daarvoor biedt HCC met een mooie korting voor HCC-leden de special Het grote iPad & iPhone boek 2024 aan. Dit liefst 148 pagina’s tellende magazine wordt verteld wat het nieuwe iOS 17 en iPadOS 17 te bieden heeft en hoe het werkt. Naast alle basisbeginselen van de iPhone en iPad worden de nieuwe functies van iOS 17 en iPadOS 17 uit de doeken gedaan, waaronder 17 geweldige functies van iOS 17 en zijn er liefst 52 workshops. Wil jij alles uit de nieuwe versies halen, bestel dan nu Het grote iPad & iPhone boek 2024! Als HCC-lid krijg je 23% korting op Het grote iPad & iPhone boek 2024. Om de deze special met korting te bestellen, dien je lid van HCC te zijn. Ben je HCC-lid? Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

...

OHRA Reisverzekering: sneller geregeld dan je koffer is ingepakt

Steeds vaker gaat de laptop mee op vakantie. Natuurlijk ben je zuinig op je bagage. Maar ook op vakantie kan het misgaan. En dan is het fijn als je spullen zijn verzekerd. Bij OHRA stel je eenvoudig je ideale reisverzekering samen. En dat heb je sneller geregeld dan je koffer is ingepakt.

...

23% korting op het Android Planet Magazine Samsung Gids

Op de pagina’s 58 en 59 van PC-Active 330 lees je over het Start-scherm van een Android-smartphone en op de pagina’s 60 en 61 over de Instellingen van zo’n smartphone. Deze artikelen komen uit de nieuwste uitgave van de special ‘Samsung Galaxy’, de handleiding voor je Galaxy-smartphone die Samsung zelf niet meelevert. In deze 148 pagina’s tellende Samsung Galaxy-special leer je jouw toestel pas echt kennen. Zo lees je alles over de de beveiliging van je smartphone en updatebeleid, allerlei weetjes over de camera's van je toestel en veelgebruikte apps als WhatsApp, Spotify en Google Maps. Daarnaast komen onder andere de populairste Samsung-applicaties en -diensten aan bod, Samsung-accessoires die goed werken met je smartphone en een overzicht van de meest populaire toestellen. Als HCC-lid krijg jij een mooie korting op deze nieuwe special die in de winkel € 12,99 kost. Je betaalt slechts € 9,98 inclusief verzendkosten. Login met je HCC-gegevens en bestel deze special via de bestelknop hieronder. Let op: deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

...

Korting op je OHRA Autoverzekering: Auto. Goed. Verzekerd.

Over de digitale snelweg ben je binnen een paar muisklikken overal ter wereld. Offline is je auto vaak het middel om te komen waar je wilt zijn. En die wil je goed verzekeren. Op een manier die past bij jou, je rijgedrag en je wensen. Of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, je stelt binnen een paar muisklikken zelf je verzekering samen. Dat is de autoverzekering van OHRA. Voordelen van OHRA Autoverzekering -  No-claimkorting tot wel 82%, ook voor je tweede auto of motor -  Dag en nacht hulp bij schade -  Eenvoudig schade melden via de OHRA App Speciaal voor HCC-leden Als HCC-lid kan je korting op verzekeringen bij OHRA oplopen tot 15%. Deze kortingen gelden ook voor je meeverzekerde familieleden. Op de autoverzekering van OHRA ontvang je 5% collectiviteitskorting. Collectief verzekeren met korting Wegwijs in de digitale wereld, is het motto van HCC. Ook verzekeren doe je online. Daarom bieden HCC en OHRA je dit collectief. Alles over de collectieve voordelen en de verzekeringen van OHRA hebben we voor je op een rij gezet op ohra.nl/collectief/hcc.

...

SeniorenTAB model SeniorenAcademie (SA8W) met 10% korting

Zoals je op de pagina’s 88 en 89 van PC-Active 328 kunt lezen, is de SeniorenTAB een prima standaard Samsung-tablet met het Android-besturingssysteem. En is nu een speciaal model HCC!seniorenacademie voor HCC-leden in een voordeelaanbieding met 10% korting. Je krijgt het eerste jaar gratis ondersteuning vanuit de SeniorenTAB helpdesk. Verlenging van deze ondersteuning, na een jaar, is optioneel voor € 4,95 per maand.

...

10% korting op de OHRA Huisdierenverzekering

Met je hond lekker lopen door het bos. Of je kat die thuis spinnend op schoot ligt. Je huisdier is een belangrijk onderdeel van je gezin. Dus als het wat mankeert, dan verdient je huisdier de beste zorg.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden