Banner fotowedstrijd scheurkalender

SeniorenTAB model SeniorenAcademie (SA8W) met 10% korting

Zoals je op de pagina’s 88 en 89 van PC-Active 328 kunt lezen, is de SeniorenTAB een prima standaard Samsung-tablet met het Android-besturingssysteem. En is nu een speciaal model HCC!seniorenacademie voor HCC-leden in een voordeelaanbieding met 10% korting. Je krijgt het eerste jaar gratis ondersteuning vanuit de SeniorenTAB helpdesk. Verlenging van deze ondersteuning, na een jaar, is optioneel voor € 4,95 per maand.

De SeniorenTAB model SeniorenAcademie (SA8W) is een standaard (Samsung-)tablet met een 10,5inch scherm en met het Android-besturingssysteem. Daaroverheen zit een extra laag (zogeheten schil) met een vergroot en overzichtelijk menu voor het bundelen van bij elkaar horende toepassingen. Met dik weergegeven pijlen kan de gebruiker naar een volgend menuscherm en weer terug. De instellingen van de tablet zijn geoptimaliseerd voor de doelgroep.

Speciaal voor HCC-leden is deze tablet er in een voordeelset. Deze set bestaat uit:

- Samsung 10,5 inch tablet
- een sd-kaart van 32 GB voor in totaal 64 GB aan opslaggeheugen
- een handige beschermhoes met ingebouwde standaard


Zo heb je een set waarmee de tablet 360 graden kan draaien en daarmee zowel horizontaal als verticaal kan worden neergezet. Met uitgeklapte standaard kan, met vrije handen, naar muziek worden geluisterd, beeldbellen worden uitgevoerd met bekenden en bijvoorbeeld een afscheidsdienst op afstand worden gevolgd. Overigens geldt de10% korting voor alle modellen van SeniorenTAB.

Bijzonder aan de speciale SeniorenAcademie-versie zijn de twee speciaal toegevoegde pictogrammen. Er is een pictogram met het logo van de HCC!seniorenacademie. Klik je hierop, dan kom je automatisch op de webpagina van de SeniorenAcademie terecht. Het tweede toegevoegde pictogram heeft de titel 'digitale vraag'. Klik je daar op, dan kom je direct op de helpdeskpagina van de SeniorenAcademie terecht. Gemak dient de mens!

HCC tablet layout 30 januari 2023 startscherm
Het startscherm van de speciale HCC-tablet     

 

HCC tablet layout 30 januari 2023 2e pagina
Een vervolgscherm met de button 'digitale vraag'

Ben je HCC-lid? Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk! 

SeniorenTAB HCC HR afbeelding