Banner fotowedstrijd scheurkalender

Doe mee met de HCC!fotowedstrijd

Deel dit artikel

,

Fotochallenge - natuur

Win een smartphone t.w.v. € 1.099,-

Van fotowedstrijd naar HCC!scheurkalender: Mooi! Nederland en Vlaanderen 2025

We hebben jou nodig!
Doe mee en maak die foto waarvan jij vindt dat men datgene op de foto ooit gezien moet hebben. Dat kan en mag van alles zijn. Een fraaie zonsondergang, een natuurgebied, een stad, een gebouw of activiteit. Uit alle inzendingen zullen 320 foto’s geselecteerd worden en als scheurkalender 2025 uitgegeven worden. Op deze scheurkalender zullen dus de meest leuke plekken van Nederland en Vlaanderen te zien zijn.

Iedereen, dus ook niet HCC!-leden, kan en mag meedoen. Inzenden kan t/m 31 juli. Dan sluiten we de mogelijkheid tot uploaden en gaat de jury aan de slag.
Op 5 oktober gaan we de scheurkalender in Expo Houten lanceren. Alle inzenders krijgen in september hiervoor een uitnodiging. Erg leuk natuurlijk om erbij te zijn, want wie weet sta jij in de kalender. Dat gegeven blijft tot aan 5 oktober een geheim.

De prijzen

Komt jouw foto in de HCC!scheurkalender 2025, dan krijg jij een exemplaar van die scheurkalender (ook als je geen HCC-lid bent). Voor HCC-leden zijn er bovendien nog andere mooie prijzen te winnen:

1e prijs: Google Pixel 8 Pro smartphone t.w.v. € 1.099,-
2e prijs: een cadeaubon t.w.v. € 200,-
3e prijs: een cadeaubon t.w.v. € 100,-

Laat zien wat jouw favoriete plek in Nederland of Vlaanderen is, en doe mee!

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden