Actie banner

STRATO HiDrive aanbieding met royale cloudopslag voor weinig

Profiteer ook van een topaanbieding van de STRATO HiDrive cloudopslag. Voor slechts € 1,- per maand ontvang je namelijk een jaar lang 1 TB online opslagruimte bij STRATO HiDrive.

In het workshopartikel in het HCC-verenigingsmagazine PC-Active 326 (pagina 28-29 en binnenkort online) kun je lezen over de online opslagdienst STRATO HiDrive. Belangrijke gegevens wil je tenslotte altijd en overal kunnen opvragen. Bovendien ligt het risico van een kapotte harde schijf, ssd of geheugenkaart voortdurend op de loer. Besteed het beheer van back-ups daarom liever uit aan een gespecialiseerde aanbieder. Bij STRATO HiDrive zijn je dierbare foto’s en vertrouwde documenten in veilige handen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders bewaart deze gerenommeerde clouddienst alle gegevens in gecertificeerde Europese datacentra. De lijntjes zijn dus behoorlijk kort, zodat opgevraagde data altijd vlot op je pc, laptop, tablet en smartphone verschijnen. Daarnaast is de privacy van gebruikers vanwege Europese regelgeving goed beschermd. Inlichtingendiensten kunnen om die reden niet zomaar in je bestanden koekeloeren. Dat is een groot voordeel ten opzichte van cloudaanbieders uit de Verenigde Staten.

Lezersaanbieding
Je profiteert als lezer van PC-Active van een topaanbieding. Betaal het eerste jaar slechts één euro per maand en ontvang 1 TB opslagruimte bij STRATO HiDrive. Het cloudabonnement kost na het eerste jaar vijf euro per maand. Dat is nog altijd 2,50 euro goedkoper dan het reguliere tarief van het Duitse concern. Bovendien is de nieuwe functie HiDrive Office ingebakken en hebben drie gebruikers toegang tot de cloud. Deze opties kosten normaliter extra geld, namelijk respectievelijk twee en vier euro per maand. Verzilver dit koopje nu op www.strato.nl/hcc/

HCC-leden kunnen direct terecht voor deze actie op www.strato.nl/hcc

Strato HiDrive PC Active screenshot

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden