Banner fotowedstrijd scheurkalender

WOOX R3569 buiten camera PTZ + zonnepaneel met 75 euro ledenkorting

Deel dit artikel

,

Outdoor camera met smartphone daarbij ter bediening

Met de WOOX R3569 Smart Outdoor PTZ Camera houd je jouw woning en eigendommen veilig. De camera beschikt over een Full HD 1080p beeldkwaliteit met twee-weg audio (microfoon en speaker) en bewegings- en geluidsdetectie. De kit bevat een zonnepaneel om de geïntegreerde batterij te voorzien van stroom. PC-Active beoordeelde deze camera met maar liefst vier sterren (klik hier voor de review).

De beelden kunnen in 3MP worden bekeken op een livestream. De WOOX Home-app (voor iOS of Android) registreert deze livestream en geeft je meldingen over bewegingen. In deze app kun je de camera van bepaalde instellingen voorzien.

Dankzij de drie verschillende nachtzicht opties kun je zelfs alles zien in de avonduren. Je maakt gebruik van infrarood nachtzicht met zwart-wit beeld, kleuren nachtzicht en smart nachtlicht waardoor kleuren meer levensecht worden gemaakt. Hierdoor worden kleine objecten beter zichtbaar en zijn personen makkelijker te identificeren.

De camera werkt op drie geïntegreerde batterijen die circa drie maanden meegaan. Deze kun je opladen met de bijgeleverde micro-usb-kabel of kun je constant blijven opladen met het WOOX zonnepaneel.

Een review van deze camera door PC-Active vind je hier. Je kunt daar ook een uitgebreide Nederlandstalige handleiding downloaden, voor wie de meegeleverde handleiding te beperkt vindt.

HCC-leden kunnen deze camera met maar liefst 75 euro ledenvoordeel kopen. Je betaalt geen € 139,95 maar slechts € 64,95. Daar komen alleen de verzendkosten à € 6,95. Bestel je tegelijk twee camera's, dan betaal je maar één keer verzendkosten.

Om gebruik te maken van deze ledenaanbieding, dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden