23% korting op Mac voor beginners 2024

Deel dit artikel

,

Net als voor de iPhone en iPad komt Apple ook met een nieuw besturingssysteem voor de Mac. Wanneer precies het nieuwe macOS Sonoma (ook wel macOS 14 genoemd) verschijnt is nog niet duidelijk, wel ergens dit najaar. Apple presenteert met macOS Sonoma meer personaliseringsmogelijkheden met widgets, nieuwe screensavers, mooie updates voor Safari en videovergaderingen en een geoptimaliseerde gaming-omgeving om de Mac-gebruiker en de Mac een boost te geven.

In PC-Active 332 kreeg je op de pagina’s 21 en 22 al een klein voorproefje van welke mooie nieuwe functies je gebruik kunt maken. Maar je Mac en macOS Sonoma bieden natuurlijk meer en dat vind je terug in de special Mac voor beginners 2024. Deze liefst 148 pagina’s dikke special doet precies wat de naam suggereert: alle standaardprogramma’s worden uitgelegd. Stap voor stap en met duidelijke plaatjes leer je precies hoe de Mac werkt en ontdek je alle functies. In leerzame workshops komen alle belangrijke Apple-programma’s aan bod, je leest over alle vernieuwingen in macOS Sonoma en er zijn veel handige tips. Kortom, Mac voor beginners 2024 is de handleiding die Apple je niet geeft!

Als HCC-lid krijg je 23% korting op Mac voor beginners 2024 en betaal je slechts € 9,96 in plaats van de winkelprijs van € 12,99.

Om de deze special met korting te bestellen, dien je lid van HCC te zijn. Ben je HCC-lid? Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden