Actie banner

...

Seizoensthema Windows Update

Net als vorig jaar is er weer een Windows-seizoensthema. Microsoft komt namelijk met veel verbeteringen/updates, maar wanneer komen die en wat houden ze allemaal in? En wat als je nog Windows 10 hebt en komt Windows 12 eraan?

10 november 2023

...

Seizoensthema ChatGPT

ChatGPT is slimme software die razendsnel in staat is om op basis van een simpele vraag tekst te schrijven. Het is een chatbot die antwoord kan geven op alle vragen die je hebt, samenvattingen voor je maakt, teksten voor je herschrijft, maar ze ook voor je kan bedenken.

1 maart 2023

...

Seizoensthema Apple

Het derde seizoensthema van 2022 HCC is Apple. Het grote succesnummer van Apple is natuurlijk de iPhone. Nog maar vijftien jaar geleden startte Apple daarmee de mobiele revolutie van alleen maar mobiel bellen naar de huidige smartphones die we bijna overal voor gebruiken.

28 september 2022

...

Seizoensthema Linux Mint

Het tweede seizoensthema van 2022 bij HCC is: Introductie Linux Mint. Linux is voor veel computergebruikers nog relatief onbekend terrein, en daar willen wij met dit seizoensthema verandering in brengen. En de belangstelling voor Linux neemt toe, zeker omdat niet iedere computer geschikt is voor Windows 11. Van juni tot september kun je presentaties bijwonen waarbij inzicht wordt gegeven in de mogelijkheden van en met dit besturingssysteem van Linux.

22 juni 2022

...

Seizoensthema Windows 11

Woensdagavond 24 november organiseerde HCC een livestream over Windows 11. Hoewel het geluid van een van de deelnemers helaas slecht was, hebben presentatoren Ger Stok en Martin Bekelaar een heel informatief verhaal over Windows 11 kunnen vertellen. Ook hebben zij veel vragen tijdens de uitzending kunnen beantwoorden (de vraagtermijn is nu verstreken). Kijk de livestream terug via deze link. Ook is nu de syllabus over Windows 11 beschikbaar. Je vindt deze pdf verderop op deze pagina als download (ca 4 MB), nadat je als HCC-lid bent ingelogd.
  Windows 11 is het seizoensthema van HCC. In oktober 2021 is Microsoft gestart met de uitrol van zijn nieuwe besturingssysteem en aan het meest gebruikte computer-OS ter wereld besteedt HCC natuurlijk uitgebreid aandacht. Overal in het land én online worden Windows 11-presentaties gegeven. Hier tref je de hand-out en de syllabus aan plus twee praktische artikelen over Windows 11 uit PC-Active. Inmiddels is dit voorjaar de tweede stap in dit seizoensthema gemaakt: 'Aan de slag met Windows 11 en Office 2021'. Alles over dit actuele thema vind je onderaan deze pagina. 

5 oktober 2021

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden