...

Wacht niet te lang…

Kerstmenu uitgezocht? (Alcoholvrije) champagne besteld? Oliebollenmix ingeslagen? Logisch, want het is bijna 2024. Dat betekent ook dat je nog maar even hebt om alles rondom je zorgverzekering te regelen. Tot en met 31 december 2023 om precies te zijn. Doe het dus vóór de partypoppers en de kurken knallen!

27 november 2023

...

Zorgeloos online met Ziggo: inloggen en storingen oplossen in 5 simpele stappen

Advertorial -  In de wereld van razendsnel internet en interactieve televisie is Ziggo een vertrouwde naam. Om optimaal van je Ziggo-abonnement te genieten, is een vlotte toegang tot Mijn Ziggo van essentieel belang. Daarnaast is het handig om te weten wat te doen bij eventuele storingen. In deze gids ontdek je stap voor stap hoe je moeiteloos inlogt op Mijn Ziggo en hoe je snel problemen kunt oplossen tijdens een storing.

27 november 2023

...

Zo vind je de beste laadpunten in de omgeving

Advertorial - Ben je een fanatiek elektrisch rijder en daarom op zoek naar laadpunten in de omgeving? Waar je ook naartoe rijdt, je moet ervoor zorgen dat jouw accu opgeladen is om weer verder te kunnen. Het vinden van een goed oplaadpunt is daarom wel een vereiste voor het plannen van jouw ritten. Alleen moet je dan wel goed opletten waar je jouw voertuig op gaat laden. Lang niet ieder laadpunt werkt immers hetzelfde en kan jou helpen aan voldoende gemakken. Maar waar moet je dan op letten? Onderstaande informatie legt het voor je uit.

23 november 2023

...

Het nieuwe Hoofdbestuur van HCC stelt zich voor

Sinds 3 juli 2023 is er een nieuw Hoofdbestuur, dat momenteel bestaat uit twee leden: Wijnand van Swaaij en Bart van Cleef. Hieronder stellen Wijnand en Bart zich kort voor en licht Wijnand de plannen voor de nabije toekomst toe.

21 november 2023

...

OHRA: keuzevrijheid en collectieve meerwaarde

Tot het einde van het jaar kun je alles rondom je zorgverzekering regelen. Je kunt je dekking wijzigen als je denkt dat je volgend jaar andere zorg nodig hebt. Je kunt je gezin meeverzekeren zodat ook zij meeliften op alle voordelen die OHRA biedt.  Goed idee om je nu alvast even te verdiepen in de collectieve zorgverzekering van OHRA.

13 november 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden