WhatsAppen zonder contact aan te maken, kan dat?

Soms wil je wel eens een WhatsApp-bericht sturen, naar een klantenservice bijvoorbeeld, zonder dat je daarvoor een contact wilt aanmaken. Dat kan nu!

Steeds meer bedrijven gebruiken ook WhatsApp en dat kan heel handig zijn. Je hebt direct contact en het kan eigenlijk altijd. Ook gebeurt het weleens dat je iemand informatie wil sturen, waarna je verder geen contact meer hoeft te hebben met diegene. Ook daarvoor is WhatsApp erg handig.

Wat je dan wellicht niet wilt, is een contact aanmaken voor het bedrijf of die persoon omdat je aantal contacten anders wel erg groot wordt bijvoorbeeld. Daar is nu een oplossing voor. Via de webdienst NoContactApp stuur je eenvoudig een WhatsApp bericht zonder dat je een contact aanmaakt in de app. Je houdt zo meer controle over het aantal contacten in de app zelf en ook op je telefoon.

Ga naar https://nocontactapp.com/ en vul het telefoonnummer in waarnaar je een bericht wilt sturen, op de internationale wijze. Voor Nederland is dat dan +31 en dan het 06-nummer zónder de 0: +31612345678. Klik vervolgens op de groene knop message en je wordt verwezen naar de webdienst van WhatsApp. Daar kun je dan je bericht typen en versturen en klaar is Kees!

nocontactapp

Meer over hoe je verder omgaat met de webdienst van WhatsApp, lees je in een eerdere Vraag van de Week:
>> Hoe krijg ik WhatsApp op mijn computer

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden