Banner fotowedstrijd scheurkalender

...

Almere

HCC!almere organiseert bijeenkomsten op diverse locaties. Tijdens deze bijeenkomsten worden er regelmatig lezingen en presentaties gehouden over actuele onderwerpen en thema's. In principe is iedereen van harte uitgenodigd een bijeenkomst bij te wonen in Almere, Huizen en Lelystad. Wij willen mensen helpen met het vergroten van hun digitale kennis en zodoende hun enthousiasme voor de digitale wereld.

...

Amsterdam

HCC!amsterdam organiseert 3x per maand een bijeenkomst in Amstelveen: elke 2e en 4e woensdagavond vanaf 20:00 uur een algemene bijeenkomst en elke derde dinsdagmiddag, in samenwerking met De Meent, van 14:00-16:00 uur een Senioren Inloop.

...

Apeldoorn

HCC!apeldoorn omvat gebieden rondom Apeldoorn, Arnhem en Deventer. Door HCC!apeldoorn worden jaarlijks circa 150 activiteiten georganiseerd op de locaties in Apeldoorn, Colmschate (Gemeente Deventer), Vaassen en Zevenaar. In deze regio zijn ook activiteiten van de SeniorenAcademie in Apeldoorn, Colmschate, Dieren, Ede, Eefde en Zelhem.

...

Fryslân

HCC!fryslân organiseert bijeenkomsten op diverse locaties. Tijdens deze bijeenkomsten worden er regelmatig lezingen en presentaties gehouden over actuele onderwerpen en thema's. In principe is iedereen van harte uitgenodigd een bijeenkomst bij te wonen in Leeuwarden, Heerenveen en nu ook in Tjalleberd.

...

Groningen

HCC!groningen organiseert bijeenkomsten over verschillende onderwerpen in Groningen, Stadskanaal en Assen. HCC!groningen kent naast reguliere bijeenkomsten op verschillende locaties, ook werkgroepen. Zo is er de Linux-werkgroep in Groningen en in Assen en de Genealogie-werkgroep in Groningen. Ook is er een Senioren-werkgroep actief in Groningen.

...

IJssellanden

HCC!ijssellanden organiseert van september t/m mei op de locaties in Steenwijk, Zwolle en Raalte twee bijeenkomsten in de maand. Hulp bieden bij problemen met hard- en software, elkaar informatie uitwisselen en met plezier ontdekken, welke digitale mogelijkheden er zijn, staan hierbij voorop.

...

Kennemerland

De enthousiaste vrijwilligers van HCC!kennemerland brengen met veel plezier hun kennis en kunde over aan de leden. Wij helpen graag bij het zetten van de eerste stapjes in de digitale wereld, maar wij hebben ook experts in huis voor de wat complexere vraagstukken. 

...

Midden- en Zuid-Limburg

HCC!midden- en zuid-limburg telt circa 2000 leden. Het gebied van onze regio is van het zuidelijkste puntje van Nederland tot boven Roermond. In de regio is er bovendien veel kennis van verschillende onderwerpen als onder meer genealogie, fotografie en Raspberry Pi.

...

Midden-Brabant

HCC!midden-brabant organiseert bijeenkomsten in Tilburg en Oisterwijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de digitale wereld. Onze regio strekt zich globaal uit tot aan de grote rivieren in het noorden en de Belgische grens in het zuiden; in het westen tot voorbij de gemeentegrens van Gilze-Rijen en in het oosten tot voorbij Oisterwijk. In een open en gemoedelijke sfeer geven wij iedereen de gelegenheid om de computerhobby samen met gelijkgestemden te kunnen uitvoeren. 

...

Noord-Limburg

HCC!noord-limburg is één van de regionale afdelingen van de landelijke computervereniging HCC. Onze afdeling telt circa 600 leden en is 17 april 1981 opgericht. Elke afdeling kan en mag zelf zijn activiteiten bepalen en dan zit je bij HCC!noord-limburg goed, want het is een bruisende afdeling! HCC is er zowel voor beginners als ook voor techneuten. Natuurlijk mag iedereen onze bijeenkomsten bijwonen.

...

Noordoost-Brabant en Nijmegen

De regio Noordoost-Brabant en Nijmegen organiseert op 3 locaties bijeenkomsten t.w. in Nijmegen, Nuland en ’s-Hertogenbosch. Op deze bijeenkomsten is iedereen van harte welkom echter, voor cursussen en workshops dient men zich vooraf aan te melden. In de maanden juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten. In deze regio zijn ook bijeenkomsten van de SenorenAcademie te weten in 's-Hertogenbosch en Nijmegen.

...

Noordwest

HCC!noordwest is de regio voor iedereen die woont in het deel van Noord-Holland van Purmerend tot Texel. HCC!noordwest telt ruim 2000 leden en houdt zijn bijeenkomsten in Alkmaar en Schagen. In Hoorn zijn bijeenkomsten van HCC!seniorenacademie.

...

Twente

Elke vrijdagavond organiseert HCC!twente het HCC!café, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Er worden regelmatig workshops en lezingen gegeven waarin actuele onderwerpen behandeld worden. De bijeenkomsten staan in het teken van dienstverlening aan de leden.

...

Utrecht

HCC!utrecht is een enthousiaste groep computerliefhebbers die met behulp van interessante lezingen, werkgroepen en ledenbijeenkomsten wil functioneren als "HCC bij je om de hoek".

...

Vlaanderen

HCC is ook actief in Vlaanderen onder de naam HCC!vlaanderen. Er worden diverse bijeenkomsten met presentaties en workshops georganiseerd in Brussel (Wezembeek-Oppem) en Mechelen (Tisselt). Ook kun je hier terecht voor ondersteuning bij de meest diverse hard- en softwareproblemen.

...

West-Brabant

HCC!west-brabant is een actieve club computergebruikers waar je bij terecht kunt voor informatie over alles wat met computers te maken heeft, zoals gratis hulp bij problemen met hard- en software, antwoorden op vragen en nog veel meer.

...

Zeeland

HCC!zeeland organiseert bijeenkomsten op diverse locaties. Tijdens deze bijeenkomsten worden er regelmatig lezingen en presentaties gehouden over actuele onderwerpen en thema's. In principe is iedereen van harte uitgenodigd een bijeenkomst bij te wonen in Terneuzen, Vlissingen, Zierikzee en ’s-Heer Arendkerke.

...

Zuid-Drenthe

HCC!zuid-drenthe organiseert iedere maand (uitgezonderd juli en augustus) verschillende activiteiten, zoals lezingen, presentaties en workshops, maar je kunt hier ook terecht voor computerhulp.

...

Zuid-Holland

HCC!zuid-holland is een nieuwe regio van HCC die in juli 2017 is ontstaan uit de samenvoeging van regio’s Gouda, Haaglanden, Leiden en Rijnmond. De krachten zijn gebundeld. Het regiobestuur, samen met de vele vrijwilligers op locatie, organiseert bijeenkomsten met lezingen, workshops en demonstraties.

...

Zuidoost-Brabant

HCC!zuidoost-brabant is een actieve afdeling van HCC met ongeveer 2000 leden in de regio. Er worden op verschillende locaties bijeenkomsten georganiseerd met onder meer lezingen, inloop, interessegroepen en helpdesks.

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden