West-Brabant

HCC!west-brabant is een actieve club computergebruikers waar je bij terecht kunt voor informatie over alles wat met computers te maken heeft, zoals gratis hulp bij problemen met hard- en software, antwoorden op vragen en nog veel meer.

Naast algemene ledenbijeenkomsten, zijn er bij HCC!west-brabant twee werkgroepen actief: de werkgroep Multimedia en de Joomla/Wordpress werkgroep.

Breda

De bijeenkomsten van HCC!west-brabant zijn in Ontmoetingscentrum De Vlieren gevestigd in Het Huis van de Heuvel (voormalige Kerk), Monseigneur Nolensplein 1 in Breda.
Elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur komt hier de werkgroep Multimedia bijeen en op de derde dinsdag van de maand komt hier de werkgroep Joomla/Wordpress bij elkaar.

Kijk ook op onze website: w-brabant.hcc.nl.

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.

Let op: vanwege coronamaatregelen kunnen de activiteiten van regio’s afwijken van de beschrijvingen op deze pagina. Kijk op hun eigen website voor de meest actuele informatie.

Wat is mijn regio?
Op je lidmaatschapspas staat een drieletterige code vermeld, deze code correspondeert met de regio waar je bent ingedeeld. De 3 cijferige code per regio wordt binnen HCC gebruikt. Zie onderstaand overzicht:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden