Banner fotowedstrijd scheurkalender

Utrecht

HCC!utrecht is een enthousiaste groep computerliefhebbers die met behulp van interessante lezingen, werkgroepen en ledenbijeenkomsten wil functioneren als "HCC bij je om de hoek".

Wat wij bieden
Wij bieden lezingen, demonstraties, werkgroepen en cursussen. HCC!utrecht helpt je graag met computer gerelateerde problemen. Tevens biedt deze regio workshops en demonstraties op allerlei gebieden. Daarom wordt naast Windows (Windows 7, Windows 8) veel aandacht besteed aan Linux en ontwikkelingen als iPad & iPhone van Apple en smartphone’s en tablets met Google's Android. Hierbij zijn we sterk afhankelijk van de inzet van onze leden. Leden die zich op enige wijze actief inzetten voor onze club noemen wij kernleden.

Op alle 3 locaties is elke avond ook iemand van HCC!genealogie om je te helpen met het maken van je stamboom. 

Amersfoort

In Amersfoort vind je naast lezingen en demonstraties ook hulp voor al je problemen op digitaal gebied. Elke 3e maandagavond is er vanaf 20.00 een Apple-inloop en met grote regelmaat kun je hier ook terecht bij experts op verschillende gebieden zoals drones, Raspberry Pi, Windows, 3D-printen of fotografie.

De Brug
Schuilenburgerweg 2
Amersfooort

Houten

Cultuurhuis Schoneveld 
Zonnehout 36

Deze locatie is op loopafstand van het tweede station Houten Castellum. Achter het gebouw kunt u gratis parkeren. Elke 1e maandagavond van de maand - behalve in de maanden juli en augustus - is er een HCC bijeenkomst. Deze starten om 19.30 uur en eindigen om ongeveer 20.00 uur. Op elke bijeenkomst is er een presentatie en een inloop van Apple, Flight Simulatie en Open Source.

Informatie

Website: https://utrecht.hcc.nl/

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden