Apeldoorn

HCC!apeldoorn omvat gebieden rondom Apeldoorn, Arnhem en Deventer. Door HCC!apeldoorn worden jaarlijks circa 150 activiteiten georganiseerd op de locaties in Apeldoorn, Colmschate (Gemeente Deventer), Vaassen en Zevenaar. In deze regio zijn ook activiteiten van de SeniorenAcademie in Apeldoorn, Colmschate, Dieren, Ede, Eefde en Zelhem.

Iedere week is er een presentatie, workshop of cursus. Kijk in de agenda voor onderwerpen, locaties en tijden. Er staan altijd vrijwilligers klaar om mensen te helpen bij digitale problemen en vragen.  

Wat wij bieden
We hebben specialisten voor Foto- en Videobewerking, Linux, Open Office, Android, hard- en software, website maken en borduren met behulp van de computer. Tevens is er bij elke bijeenkomst een leestafel aanwezig.

Locaties Apeldoorn

In Apeldoorn zijn drie locaties, te weten dokZuid, CODA-fablab en de Energiefabriek. Op de locatie dokZuid zijn zowel op maandagmiddag als op donderdagavond inloopbijeenkomsten en worden ook bijeenkomsten van HCC!seniorenacademie georganiseerd. In de Energiefabriek vinden onder meer bijeenkomstn van de werkgroep 3D-printen plaats. Voor alle informatie over de locaties en de bijeenkomsten kijk je op apeldoorn.hcc.nl

Locatie Deventer

De bijeenkomsten in Deventer zijn met ingang van 28 september niet meer in de Lindeboom in Schalkhaar, maar in Colmschate, gemeente Deventer (Gemeenschapshuis de Kuip, Bloemendalsweg 1B, 7429 AL Colmschate). Op elke tweede en vierde woensdag van de maand zijn er inloopbijeenkomsten voor iedereen die digitale hulp nodig heeft, interesse heeft in fotobewerking, het bouwen van een website of gewoon gezellig langs wil komen. Op deze locatie zijn ook activiteiten van de SeniorenAcademie.

Locatie Dieren

Op de locatie MFC de Oase in Dieren vind je naast HCC!apeldoorn ook bijeenkomsten van HCC!seniorenacademie.

Locatie Ede

In Ede kun je terecht op twee locaties van HCC!apeldoorn. Op de locatie Cultura en de locatie het Kernhuis zijn bijeenkomsten van de SeniorenAcademie.

Locatie Eefde

Elke 2e Dinsdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur wordt op de locatie 'Het Hart Eefde'een SeniorenAcademie-bijeenkomst georganiseerd door Bertus Postema, bekend van tv!

Locatie Vaassen

In Vaassen (locatie Jasmijnstraat 36, 8171 AP Vaassen) is er elke eerste zaterdag van de maand een bijeenkomst met name voor die mensen die computerhulp kunnen gebruiken. Maar natuurlijk is het er ook gewoon gezellig.

Locatie Zelhem

Elke 2e woensdag van de maand van 10:00 - 12:00 uur geeft HCC!seniorenacademie acte de presence in de Oranjehof.

Locatie Zevenaar

Elke tweede donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur is er 'computeravond' in Zevenaar aan de dr. Honigstraat 3.

 

 Kijk voor meer informatie op onze website: https://apeldoorn.hcc.nl

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.