Banner fotowedstrijd scheurkalender

...

Is een webshop met iDeal veilig?

Ik wil iets kopen via een webshop en ik kan via iDeal betalen, dus dan is die webshop toch te vertrouwen? Kees van der S.

25 juni 2024

...

Hoe kan ik een vriendenboek maken?

Ik wil een vriendenboek maken. Ik heb inmiddels een Excel-bestand met de e-mailadressen van 140 personen die ik wil benaderen. Ik kan deze natuurlijk allemaal een e-mailbericht sturen met het verzoek om iets op papier te zetten en om de boodschap wellicht ook van een foto te voorzien, maar vrees dat dat een behoorlijke impact zal hebben op mijn e-mailgeheugen. Is er een eenvoudigere oplossing, bijvoorbeeld via de cloud of wat dan ook? Rob U.

18 juni 2024

...

Hoe gaat dat met Microsoft Word-invulvelden?

Ik moet regelmatig een contractje opmaken voor de huurders van mijn vakantiewoning. Ik vroeg mezelf af: hoe kan ik mijn Microsoft Word-document gemakkelijker kan maken door met vaste delen en invulvelden te werken? Raf S.

11 juni 2024

...

Waarom kan ik geen mail meer verzenden?

Mijn Windows Mail is door Microsoft vervangen door Outlook (new). Nu kan ik met mijn hccnet-mailadres geen mail meer versturen (wel ontvangen). Ik krijg de foutboodschap SMTP Error: Could not Authenticate. Ik heb de workshop ‘Het nieuwe Outlook’ in PC-Active 336 gelezen maar daar vind ik het antwoord niet. Wat doe ik verkeerd? Albert van Z.

5 juni 2024