Midden- en Zuid-Limburg

HCC!midden- en zuid-limburg telt circa 2000 leden. Het gebied van onze regio is van het zuidelijkste puntje van Nederland tot boven Roermond. In de regio is er bovendien veel kennis van verschillende onderwerpen als onder meer genealogie, fotografie en Raspberry Pi.

Munstergeleen

Elke tweede vrijdag vrijdagavond van de maand om 19.30 uur zijn er bijeenkomsten van de regio. Op elke 3e vrijdagmiddag is van 13.30 tot 16.00 uur HCCseniorenacademie te gast op deze locatie.

Gemeenschapshuis "'t Trefpunt"
Pancratiusstraat 23
6151 CD Munstergeleen
T 046-4517492

Wat wij bieden

Helpdesk
Met al je vragen kun je terecht bij de mensen van de helpdesk of de bestuursleden. Weten zij het niet direct, dan kunnen ze ook door verwijzen naar andere mensen binnen HCC.

HCC!genealogie
Wilt je ook je stamboom gaan uitzoeken? Veel kan uitgezocht worden op internet of in het archief. Wil je beginnen, maar weet je nog niet hoe of zit je ergens vast? Wij helpen je op weg. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze informatie en ben je geïnteresseerd in antwoorden op deze vragen? Tijdens de avonden kun je met vragen terecht bij de HCC!genealogie. Zij helpen en adviseren je graag. Zij weten de weg op internet en weten beslist ook enkele adressen van archieven. Ook kunnen zij je helpen met welke programma's je gegevens kunt verwerken.

Lezingen HCC!seniorenacademie
HCC!seniorenacademie is ook aanwezig tijdens de bijeenkomsten van de Regio Midden- en Zuid-Limburg. De lezingen starten om 14:00 uur en de zaal is open om 13:30 uur. Iedere maand staat de lezing in het teken van een ander thema, gericht op de beginnende computergebruiker.

Leestafel
Werp een blik in de meest recente computerbladen. De leestafel is altijd goed gevuld met de nieuwste lectuur. Er ligt altijd wel iets tussen waar uw interesse naar uit gaat. De bladen kunt u ook lenen.

Fotografie & Video
Ook hiervoor kunt u op de afdelingsavond terecht. Er zijn mensen die kennis hebben over verschillende stukjes, zowel techniek als opname.

Informatie
Website: mz-limburg.hcc.nl/

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden