Banner fotowedstrijd scheurkalender

Hybride presentatie 'Alternatieven en aanvullingen voor gas'

Dinsdag 6 juni 20:00 tot 22:30

Georganiseerd door:

Zalencentrum De Witte Kerk
Agnes Huijnstraat 3
5914 PE Venlo

Op 6 juni komen Hennie Hoevenaars en Antoon Doornenbal van HCC!Utrecht naar Venlo om hun presentatie 'Alternatieven en aanvullingen voor gas' te geven. De presentatie zal online - hybride, als webinar en bij HCC!Noord-Limburg fysiek gegeven worden. Geïnteresseerden kunnen de presentatie behalve fysiek in De Witte Kerk dus ook vanuit thuis bijwonen. 

Je hoeft je voor deze online presentatie niet van te voren aan te melden, je kunt vanaf 19.30 uur deelnemen. Vanaf dat moment zal de juiste URL gepubliceerd worden op de voorpagina van HCC!Noord-Limburg website.

De presentatie gaat o.a. over infrarood panelen, airco's, zonnepanelen en warmtepompen, de aanschaf en de gebruikservaring hiermee. We willen graag een discussie op gang brengen, samen met u, over deze onderwerpen en onze ervaringen

Als u inlogt op website van de regio Utrecht in de map presentaties vindt u een document waarin alle web links staan die de presentator van de digitale bijeenkomst heeft gebruikt als informatie voor zijn presentatie. Tevens staat daar ook de complete presentie. 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden