Banner fotowedstrijd scheurkalender

...

Is het mogelijk om fotonegatief te printen?

Ik heb in Microsoft Word een pagina met witte letters op een zwarte achtergrond. Als ik dat ga afdrukken, dan kost me dat veel te veel toner. Is het ook mogelijk om fotonegatief te printen? Jorit de G.

19 juli 2024

...

Is het zonnepaneel wel sterk genoeg?

U schrijft lovende woorden over de Woox R3569 beveiligingscamera. Mijn ervaring met tuinlampen op zonne-enerifge is echter dat ze het in de zomer primadoen (als je ze dus niet nodig hebt) en in de winter om ongeveer 19:00 uur de geest geven, juist als je ze wel nodig hebt. Hoe zit dat met deze camera? Kees van H.

9 juli 2024

...

Hoe kan ik een grafiek maken?

Ik kan een grafiek maken door in Excel bijvoorbeeld twee reeksen getallen in te voeren, om er dan met behulp van een wizard een lijngrafiek van te maken. De ene reeks loopt van 100 naar 145 en de tweede reeks van 100 naar 180, en beide lijnen kruisen elkaar enige keren. Maar wat ik dan krijg, is een plaatje waarbij de schaal loopt van 0 tot 200, terwijl ik eigenlijk wil dat die loopt van 95 tot 185. En ook wil ik dat de lijnen er verschillend uitzien; bijvoorbeeld een doorgetrokken lijn en een punt-streep-lijn. Jan K.

2 juli 2024

...

Is een webshop met iDeal veilig?

Ik wil iets kopen via een webshop en ik kan via iDeal betalen, dus dan is die webshop toch te vertrouwen? Kees van der S.

25 juni 2024

...

Hoe kan ik een vriendenboek maken?

Ik wil een vriendenboek maken. Ik heb inmiddels een Excel-bestand met de e-mailadressen van 140 personen die ik wil benaderen. Ik kan deze natuurlijk allemaal een e-mailbericht sturen met het verzoek om iets op papier te zetten en om de boodschap wellicht ook van een foto te voorzien, maar vrees dat dat een behoorlijke impact zal hebben op mijn e-mailgeheugen. Is er een eenvoudigere oplossing, bijvoorbeeld via de cloud of wat dan ook? Rob U.

18 juni 2024

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden