...

Seizoensthema Fotograferen met je smartphone

Ongeveer iedereen met een smartphone gebruikt deze wel eens om foto's te maken. Sommige maken hele albums. Maar hoe haal je er meer uit dan de standaard instellingen?

17 mei 2024

...

Seizoensthema Windows Update

Net als vorig jaar is er weer een Windows-seizoensthema. Microsoft komt namelijk met veel verbeteringen/updates, maar wanneer komen die en wat houden ze allemaal in? En wat als je nog Windows 10 hebt en komt Windows 12 eraan?

10 november 2023

...

Seizoensthema ChatGPT

ChatGPT is slimme software die razendsnel in staat is om op basis van een simpele vraag tekst te schrijven. Het is een chatbot die antwoord kan geven op alle vragen die je hebt, samenvattingen voor je maakt, teksten voor je herschrijft, maar ze ook voor je kan bedenken.

1 maart 2023

...

Seizoensthema Apple

Het derde seizoensthema van 2022 HCC is Apple. Het grote succesnummer van Apple is natuurlijk de iPhone. Nog maar vijftien jaar geleden startte Apple daarmee de mobiele revolutie van alleen maar mobiel bellen naar de huidige smartphones die we bijna overal voor gebruiken.

28 september 2022

...

Seizoensthema Linux Mint

Het tweede seizoensthema van 2022 bij HCC is: Introductie Linux Mint. Linux is voor veel computergebruikers nog relatief onbekend terrein, en daar willen wij met dit seizoensthema verandering in brengen. En de belangstelling voor Linux neemt toe, zeker omdat niet iedere computer geschikt is voor Windows 11. Van juni tot september kun je presentaties bijwonen waarbij inzicht wordt gegeven in de mogelijkheden van en met dit besturingssysteem van Linux.

22 juni 2022