Seizoensthema Fotograferen met je smartphone

Deel dit artikel

,

Ongeveer iedereen met een smartphone gebruikt deze wel eens om foto's te maken. Sommige maken hele albums. Maar hoe haal je er meer uit dan de standaard instellingen?

Onze smartphones zijn veel meer dan alleen communicatiemiddelen. Ze zijn onze agenda's, encyclopedie, en ja, zelfs onze camera's geworden. Want laten we eerlijk zijn: wie pakt nog zijn aparte camera als je een krachtige lens gewoon in je broekzak hebt zitten?

Daarom zijn we verheugd om het nieuwe seizoensthema aan te kondigen: "Fotograferen met je smartphone"! Of je nu een doorgewinterde fotograaf bent of gewoon op zoek bent naar leuke manieren om je dagelijkse momenten vast te leggen, dit is jouw kans om de geheimen van smartphonefotografie te ontrafelen.

Ben je lid van HCC? Kijk op de HCC!agenda voor presentaties over fotograferen met je smartphone in het hele land!

Hieronder kun je enkele relevante artikelen uit PC-Active vinden. De presentatie zal in de loop van de komende maanden ook hier te downloaden zijn.

Ben je HCC-lid? Om onderstaande artikelen over fotografie te downloaden, dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen door rechtsboven op Inloggen te klikken.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk! 

Welke artikelen kunnen HCC-leden downloaden:

Uit PC-Active 336: Foto's kopiëren en opslaan 60-61

Uit PC-Active 336: 9 betaalbare smartphones getest 56-59

Uit PC-Active 336: Apps voor in je digitale fototas 62-63

Uit PC-Active 336: Fotograferen met je smartphone 50-54