SeniorenAcademie

De HCC!seniorenacademie stelt zich ten doel het ondersteunen van de actieve senior, die graag optimaal gebruik wil maken van smartphone, tablet en laptop. En die geïnteresseerd is in nieuwe ontwikkelingen op digitaal gebied. Maar wij zijn er ook voor de senioren, die nog maar pas begonnen zijn in de digitale wereld en die vaardig willen worden op de digitale snelweg.

HCC!seniorenacademie heeft hiervoor een aantal publicaties en activiteiten.

  • Het kwartaalblad CompuLinks.
  • De digitale nieuwsbrief Kort Nieuws.
  • De website https://seniorenacademie.hcc.nl/
  • De maandelijkse bijeenkomsten op meer dan 30 plaatsen in Nederland met iedere maand een nieuw te behandelen thema.
  • De inlopen Digitale Hulp waar u terecht kunt met uw vragen en problemen
  • De Online Vraag, waar u 24/7 uw vragen kunt stellen.
  • De Telefonische Helpdesk.
  • De Kennisbank, waar u kunt zoeken of uw probleem al eerder aan de orde is gekomen.

U komt ons tegen op heel veel seniorenbeurzen. Dat kan zijn op de jaarlijkse 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, maar ook op diverse regionale beurzen. En uiteraard zijn wij deelnemer aan een groot evenementen, die vanuit HCC en andere interessegroepen worden georganiseerd.

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws van de HCC!seniorenacademie Interessegroep? Klik dan hier om u te abonneren op onze nieuwsbrieven.

Bent u wel al HCC lid, maar nog geen HCC!seniorenacademie lid? Doe dat snel via Mijn Gegevens of klik hier om het te regelen. Zijn wij uw 1e interessegroep dan is het zelfs helemaal gratis. In het andere geval betaalt u slechts EUR 2,90 per jaar!

Bent u nog geen lid van HCC, het grootste digitale kenniscentrum van Nederland? Regel dat dan nu, klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan en zie gelijk wat uw welkomstgeschenken zijn. Kies dan bij Interessegroepen voor HCC!seniorenacademie.


Contact:

Website: seniorenacademie.hcc.nl/ 

Interessegroep-codes

AF Artificiele intelligentie
AN Android
AP Apple
BE Beleggen
CP Commodore
CU CompUsers
DD 3D
DM FotoVideo
DO Domotica-IoT
DR Drones
FO Forth
FS Flightsimulator
GE Genealogie
HN Hobbynet
LI Linux
MO Modelbaanautomatisering
MX MSX
OP Opensource
OS eCS
PR Programmeren
RB Robotica
RT Retro
SR SeniorenAcademie
TB Testbank
TS Trainsim
WI Windows

Wat zijn interessegroepen?
Je kunt je als lid aanmelden bij één of meer van de vele Interessegroepen. Elk van deze groepen houdt zich bezig met een specifiek onderwerp, zoals Apple, opensource, 3D of drones.

Er worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd en daarnaast wordt er online informatie aangeboden via websites en nieuwsbrieven.

 

Lid worden van Interessegroepen
Als HCC-lid kun je lid worden van zoveel Interessegroepen als je wilt. Bij meer dan één Interessegroep zijn hier wel kosten aan verbonden.

Log in op mijnhcc.nl en klik op de tab 'Mijn groeperingen', hier zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep(en) aan- of afmelden.

Als HCC-lid krijg je € 2.90 per jaar korting op de contributie van je eerste Interessegroep. Het lidmaatschap van een extra Interessegroep kost € 2.90 per jaar. Voor de Interessegroep Genealogie geldt een afwijkend tarief van € 11.00 per jaar.

Word je gedurende het lidmaatschapsjaar lid van een Interessegroep, dan ontvang je hier geen factuur van. Dit wordt op de eerstvolgende factuur in rekening gebracht.

 

Afmelden van Interessegroepen
Ook afmelden voor een Interessegroep kan via bovenstaande route. Je kunt je altijd afmelden van een Interessegroep. Maar houd er rekening mee dat het lidmaatschap van een Interessegroep gelijk loopt aan dat van je generieke lidmaatschap van HCC en pas wordt opgezegd per de eerstvolgende vernieuwingsdatum van je lidmaatschap.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden