Windows 10 Livestream groot succes


De Windows 10 Live Stream die 29 juni 2016 van 20:00 uur tot 21:30 heeft plaatsgevonden was zeer succesvol. Martin Bekelaar en Ger Stok gaven duidelijke uitleg en beantwoordden veel vragen van leden.

Een van de vragen die regelmatig gesteld worden over Windows 10 gaat over het verwijderen van vooringestelde apps. Daarom hebben we daarover een heldere uitleg opgesteld.

> Kan ik (straffeloos) apps uit Windows 10 verwijderen?

> Hoe installeer ik zelf Windows 10 Anniversary Update?

> Ik ben te laat voor de Windows 10 upgrade, wat nu?

Windows 10 livestream
De livestream was precies een maand voor het einde van de gratis update naar Windows 10. Wie na 29 juli 2016 een systeem van Windows 7 of 8.1 wil upgraden, zal hiervoor naar alle waarschijnlijkheid moeten betalen. Daarnaast komt Windows deze zomer met de Windows 10 Anniversary Update, genaamd Redstone, die de nodige veranderingen met zich mee zal brengen.

In deze livestream geven Martin Bekelaar en Ger Stok uitleg hoe Windows 10 te installeren, wat de update precies inhoudt en beantwoorden zij vragen over het onderwerp. Behandeld zijn onder meer vragen als 'Moet ik de upgrade nu wel of niet doen?', 'Is mijn systeem wel geschikt?', 'Werken mijn programma’s en apparaten nog wel na de upgrade?' en 'Wat staat me in de nieuwe versie te wachten?'.

Bekijk de video van de livestream en download de presentaties (alleen voor leden)

download knop

NB Om de video te bekijken en de presentaties te dowlnoaden moet je ingelogd zijn

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden