Seizoensthema Windows Update

Deel dit artikel

,

Net als vorig jaar is er weer een Windows-seizoensthema. Microsoft komt namelijk met veel verbeteringen/updates, maar wanneer komen die en wat houden ze allemaal in? En wat als je nog Windows 10 hebt en komt Windows 12 eraan?

Er valt veel te vertellen over de Windows 11 sept/okt Feature Update, want er komen veel verbeteringen en vernieuwingen. Sommige onderdelen zijn al beschikbaar zijn, maar belangrijk om te melden is dat sommige onderdelen voorlopig nog niet beschikbaar zijn (Copilot) en wellicht helemaal niet beschikbaar zijn of komen. Verwachting is dat de grote W11 23H2 update vanaf 14 november langzaam wordt uitgerold, maar of dat klopt en wat er allemaal in zit? En wat er is nu allemaal al beschikbaar?

Ben je lid van HCC? Kijk op de HCC!agenda voor presentaties over Windows Update in het hele land! Hieronder kun je enkele relevante artikelen uit PC-Active vinden. De presentatie zal in de loop van de komende maanden ook hier te downloaden zijn. Als lid van HCC kun je ook de special De complete gids voor Windows 11, herziene editie bestellen met korting. In de winkel kost deze gids € 12,99 maar HCC-leden betalen slechts € 9,99 inclusief verzendkosten.

 Ben je HCC-lid? Om onderstaande artikelen over Windows te downloaden, dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen door rechtsboven op Inloggen te klikken.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk! 

Welke artikelen kunnen HCC-leden downloaden:

Uit PC-Active 330: Microsoft Defender gebruiken

Uit PC-Active 330: Windows 11 instellingen

Uit PC-Active 331: Bestanden back-uppen en terugzetten

Uit PC-Active 332: Windows systeem herstellen

Uit PC-Active 333: Windows 11 update

Uit PC-Active 333: Windows wachtwoord vergeten

Ook staat voor jou als HCC-lid, wanneer je de presentatie hebt bijgewoond, de hand-out digitaal voor je klaar.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden