23% korting op De complete gids voor Windows 11

Ook aan de slag met Windows 11? Deze gids met liefst 148 pagina’s is bedoeld voor iedereen die nog niet, pas of al wat langer met Windows 11 werkt. HCC-leden krijgen nu 23% korting op deze special.

De complete gids voor Windows 11 lrDe workshop ‘Houd je Windows-computer veilig’ uit PC-Active editie 322 (pagina’s 20-24) is grotendeels gebaseerd op een artikel uit de special De complete gids voor Windows 11. Deze gids met liefst 148 pagina’s is bedoeld voor iedereen die nog niet, pas of al wat langer met Windows 11 werkt. Naast het upgraden van Windows 10 naar 11 laten we zien wat de verschillen tussen de besturingssystemen zijn, hoe je Windows 11 zelf installeert, welke versies er zijn en hoe elementaire programma’s als de Verkenner, browsen en mailen werken. Je leert de standaard-apps voor het afspelen van multimedia bedienen, waarbij we ook alternatieven noemen, en je maakt kennis met de vele mogelijkheden van de systeeminstellingen. Als laatste is er een uitgebreide sectie met tips en tools om eventuele problemen op te lossen en verborgen functies van Windows te ontdekken.

HCC-leden krijgen een korting van 23% op De complete gids voor Windows 11 en betalen geen € 12,99, maar slechts € 9,95 (incl. verzendkosten).

Login met je HCC-gegevens en bestel deze special via de bestelknop hieronder.

Let opdeze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

NB: ben je een (heel) ervaren Windows-gebruiker, dan is het Windows Praktijkhandboek waarschijnlijk een betere keuze. Deze aanbieding vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden