23% korting op De complete gids voor Windows 11

Ook aan de slag met Windows 11? Deze herziene editie met liefst 148 pagina’s is bedoeld voor iedereen die nog niet, pas of al wat langer met Windows 11 werkt. HCC-leden krijgen nu 23% korting op deze special.

cover windows 11 herzienDe workshop ‘Houd je Windows-computer veilig’ uit PC-Active editie 322 (pagina’s 20-24) is grotendeels gebaseerd op een artikel uit de special De complete gids voor Windows 11.

Op de pagina’s 50 tot en met 57 van PC-Active 330 lees je een uitgebreid artikel over de Instellingen van Windows 11. Dit artikel komt uit de nieuwste uitgave van de special ‘De complete gids voor Windows 11’.

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene editie met 148 pagina’s ontdek je de nieuwste functies. Je komt te weten hoe je het systeem helemaal aanpast aan je persoonlijke wensen én hoe je het systeem optimaal beveiligt. Leer hoe je Windows 11 het effectiefst kunt inzetten met dit naslagwerk vol tips, trucs en tools. Aan de hand van uitgebreide artikelen en stap-voor-stap workshops kom je te weten hoe het krachtige Windows 11 jou het beste kan helpen bij je werk en hobby’s – thuis of op kantoor.

HCC-leden krijgen een korting van 23% op De complete gids voor Windows 11 en betalen geen € 12,99, maar slechts € 9,99 (incl. verzendkosten).

Login met je HCC-gegevens en bestel deze special via de bestelknop hieronder.

Let opdeze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

NB: ben je een (heel) ervaren Windows-gebruiker, dan is het Windows Praktijkhandboek waarschijnlijk een betere keuze. Deze aanbieding vind je hier.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden