...

Heb je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering echt nodig?

Je hebt er vast wel eens over gehoord: de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Sommige ondernemers zweren erbij, andere besparen liever de kosten. Heb je deze verzekering echt nodig voor je bedrijf? In dit artikel vertellen we je er meer over, dus lees vooral snel verder.

12 juni 2024

...

Waarschuwing: phishing e-mail in omloop

Momenteel circuleert er een phishing e-mail. Deze e-mail van zogenaamd hccnet-ICT beweert dat je HCC-wachtwoord binnenkort zal verlopen en verzoekt je om te klikken op een link met de tekst “bewaar hetzelfde wachtwoord”. Dit is een poging van cybercriminelen om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke gegevens. Let op: klik niet op de link! Het is zeer belangrijk dat je de volgende stappen onderneemt om jezelf te beschermen:

4 juni 2024

...

5 dingen die jij moet weten over het personaliseren van jouw digitale wereld!

In het digitale tijdperk waarin we leven, is personalisatie belangrijker dan ooit. Het gaat niet alleen om het aanpassen van je desktopachtergrond of het kiezen van een unieke ringtone voor je smartphone. Personalisatie strekt zich uit tot elk aspect van onze digitale ervaring, inclusief de fysieke producten die we gebruiken om onze computers en gadgets te verrijken. Hier zijn 5 essentiële dingen die je moet weten over het personaliseren van jouw digitale wereld.

29 mei 2024

...

Nieuw kantoor voor jouw bedrijf? Pas deze tips toe voor een soepele bedrijfsverhuizing!

Gaat jouw onderneming verhuizen naar een nieuwe locatie? Dit is een grote gebeurtenis en vraagt om een goede planning. Zorgvuldigheid en organisatie zorgen er hierbij voor dat er geen onverwachte verrassingen op je pad komen en dat alles vlot verloopt. In deze lijst vind je 5 belangrijke tips om de verhuizing van je onderneming nog beter te laten verlopen. Zo weet je zeker dat alles volgens plan verloopt. Lees direct verder, schakel de juiste partijen in en geniet binnenkort van de nieuwe locatie van jouw bedrijf!

29 mei 2024

...

Refurbished laptops kopen

Een laptop bij de studie en op de middelbare school is tegenwoordig net zo normaal als een stapel boeken was voor de vorige generatie toen zij studeerden en op school zaten. Maar een goede laptop is een prijzige investering. Met een refurbished laptop heb je een prima alternatief tegen veel lagere kosten. Lees er meer over in dit artikel.

24 mei 2024