HCC!kennisdag op 5 oktober 2024

Presentaties, workshops, korting op specials plus gratis toegang en parkeren voor HCC-leden

 expo houten

(laatste update: 16-04-2024 09.31 uur)

Terugblik HCC!kennisdag 30 maart
Op zaterdag 30 maart jongsleden hebben heel veel vrijwilligers zich ingezet om een fantastische HCC!kennisdag aan leden en niet-leden te presenteren. En dat is gelukt! Niet alleen werden de presentaties en workshops goed bezocht, ook op de beursvloer was het drukker dan we bij vorige edities gewend waren.

Bijna alle Interessegroepen van HCC waren aanwezig. HCC!drones heeft de bezoekers kennis laten maken met de verschillende type drones en de vrijwilligers van HCC!3d hebben de bezoekers geïnformeerd over ontwerpen en printen in 3D. Ook andere Interessegroepen hebben de bezoekers laten zien welke expertise HCC allemaal in huis heeft.

Presentatie Digitaliseren van oude negatieven beschikbaar
Ook op de eerste etage van Expo Houten gebeurde er genoeg. Er stonden heel veel interessante presentaties op het programma en het was een drukte van belang. De presentatie
Digitaliseren van oude negatieven en dia's bleek zo populair dat we direct een extra presentatie organiseerden. Heb je de presentatie gemist? De presentatie is gebaseerd op twee artikelen van Wessel Sijl. Beide artikelen en de presentatie zijn te vinden op de website van HCC!compusers.

 

Op zaterdag 5 oktober 2024 wordt van 10.00 tot 15.00 uur in Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten) een HCC!kennisdag gehouden. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een interactieve en leerzame dag te worden.

Wij zullen ons tijdens deze HCC!kennisdag wederom profileren als het meest veelzijdige kenniscentrum over alles dat digitaal is. Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bovendien zijn er - op veler verzoek - ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften. Betalen kan zowel contant als met pin.

En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele presentaties en workshops die we exclusief en gratis aan onze HCC-leden aanbieden. Deze zijn te volgen in de verschillende zalen op de bovenverdieping. Op de benedenverdieping presenteren de verschillende Interessegroepen zich. 

Verkoop

Op de benedenverdieping kun je als lid van HCC een aantal uitgaven met grote korting kopen. Welke dat zijn, lees je hier later.

Toegang tot de HCC!kennisdag

Toegang HCC-leden
HCC-leden hebben gratis toegang (ook tot de Modelspoorbeurs). Registratie is bij de HCC-balie in de centrale hal: volg als HCC-lid de rode loper. Op vertoon van de HCC-pas krijg je toegang tot de HCC!kennisdag en de presentaties. Een van de vele voordelen van het HCC-lidmaatschap! Aanmelden voor de Kennisdag is niet nodig.

Toegang niet-leden
Niet-leden zijn van harte welkom. Er zijn twee toegangspoorten bij de entree in Expo Houten: een voor HCC-leden, zoals hierboven vermeld. De andere entree is voor alle andere bezoekers. HCC-leden hebben gratis toegang, anderen betalen  € 12,50 p.p. bij de kassa bij entree Expo Houten. Kinderen t/m 11 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassenen.

LET OP: wanneer je een entreekaartje koopt voor de HCC!kennisdag (of als je HCC-lid bent), heb je automatisch ook toegang tot de Modelspoorbeurs die op dezelfde dag gehouden wordt in Expo Houten. Twee vliegen in één klap dus.

Vervoer naar Expo Houten

Kijk voor de mogelijkheden op de website van Expo Houten.

Presentaties en workshops

Zodra er meer informatie bekend is, zal deze hier verschijnen.

Presentaties, workshops en ALV's zijn alleen als lid van HCC bij te wonen.

Nog geen lid van HCC?

Word direct lid en bezoek niet alleen de HCC!kennisdag gratis, je kunt dan bovendien naar de vele workshops en presentaties die tijdens deze dag worden aangeboden! En je HCC-lidmaatschap levert je nog veel meer op. Je profiteert bijvoorbeeld van speciale aanbiedingen voor leden. Klik hier om je als HCC-lid aan te melden en kies je eigen welkomstgeschenk.

IMG 1198

Uitgebreide info presentaties, workshops en diversen
Deze informatie volgt later.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden