Wanneer komt er een digitale ledenpas van HCC?

Deel dit artikel

,

Ik bezocht afgelopen zaterdag de HCC!kennisdag maar was bijna vergeten mijn ledenpas mee te nemen. En toen vroeg ik me af: wanneer komt er een digitale ledenpas. René van der P.

Met de komst van de nieuwe website van HCC is er ook een digitale ledenpas. Je moet hem alleen even weten te vinden. Toch is het niet zo ingewikkeld.

Ga naar hcc.nl en klik rechts naast het grote HCC-logo op HCC. Er opent een uitklapmenu en hierin zie je aan de rechterkant Mijn digitale ledenpas staan. Wanneer je hierop klikt, moet je mogelijkerwijs nog even inloggen als lid. Dan verschijnt de digitale ledenpas.

Er is ook een andere methode die ikzelf al langere tijd gebruik. Al mijn (klanten)pasjes (zoals mijn ANWB- en Wegenwacht-lidmaatschapskaart, mijn Ikea Family-pas, etc.) digitaliseer ik in de app Stocard die zowel voor Android als iOS beschikbaar is. Een kaart toevoegen is heel simpel. Je kunt bovendien een foto van de voorzijde en een foto van de achterzijde toevoegen zodat je die eventueel ook altijd kunt tonen.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden