Vanaf 1 september weer HCC-bijeenkomsten: kom jij ook?

Het huidige kabinetsbeleid is dat vanaf 1 september 2020 weer bijeenkomsten mogen worden gehouden van meer dan 30 personen. Ook vergunningplichtige bijeenkomsten zijn dan weer toegestaan. Mits er aan de 1,5 meter-regel wordt voldaan en dat vooraf een gezondheidscheck wordt gedaan. Mensen met verkoudheidsklachten wordt gevraagd om thuis te blijven.

HCC heeft het coronabeleid en de richtlijnen van het RIVM uiteraard gevolgd, met als gevolg dat we ons nu weer beraden op bijeenkomsten na 1 september. Voor veel HCC-leden zijn de gezellige ontmoetingen, de presentaties en inloopavonden namelijk een belangrijk onderdeel van het lidmaatschap.

Het spreekt vanzelf dat op alle HCC-bijeenkomsten de afstand- en hygiënevoorschriften worden nageleefd. Maar de belangrijkste boodschap: elkaar fysiek treffen en gezamenlijke activiteiten opzetten zal dus weer mogelijk zijn!

Om de wensen van de groeperingen en de regio’s voor bijeenkomsten in kaart te brengen, willen wij graag van onze leden weten hoe zij hier tegenaan kijken. Vandaar onze vraag:

Ben jij van plan om na 1 september naar een fysieke bijeenkomst te komen als die door jouw groepering of regio wordt georganiseerd?

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden