Banner fotowedstrijd scheurkalender

Hoe maak je fantastische tekeningen op je iPad?

Met je vingers kun je met elke iPad en de juiste apps al heel mooie kunstwerkjes maken zonder geklieder en materiaalkosten. Maar hoe doe je dat nou precies?


Op zaterdag 24 september kun je op de leuke en gezellige MegaCompUfair beurs in De Bilt (een soort mini-HCC-dagen) in een gratis demonstratie door illustrator Stefan de Groot kennismaken met de nieuwste mogelijkheden van Procreate. Procreate is veruit het beste tekenprogramma voor op de iPad met zoveel mogelijkheden dat het ongelooflijk is dat deze app maar 5,99 euro kost. Bekijk maar eens dit filmpje van 2,5 minuten welke fantastische resultaten mogelijk zijn met Procreate.

Leer tekenen en schilderen met Procreate
In de stand van HCC!apple kun je zelf ervaren hoe het is om met de Apple Pencil te tekenen op de grote en de kleine iPad Pro. Het grote voordeel van de Apple Pencil is dat je gewoon je hand op het scherm kunt laten rusten. Dit werkt erg comfortabel en met de Apple Pencil kun je de dikte van de lijnen beïnvloeden door zacht of juist iets harder te drukken of de pen schuin te houden.

Tip: Win gratis Procreate video ebook cursus
Reserveer vooraf een plek voor de gratis presentatie als je zeker wilt zijn van een plek. Omdat Procreate ook werkt op gewone iPads kan de belangstelling voor deze unieke presentatie erg groot zijn. Wees er daarom snel bij, want op is op!

Procreate medium 250Ook als je niet op 24 september aanwezig kunt zijn, sturen we je graag meer informatie over het tekenen en schilderen op de iPad en de vervolg activiteiten. In beide gevallen doe je automatisch mee met de verloting van de Nederlandstalige Procreate Video ebook-cursus van illustrator Stefan de Groot, die ook gratis uitleg geeft via zijn Youtube kanaal StefanTekent.Oprichting iPad teken en schilder werkgroep via apple.hcc.nl
Tijdens de MegaCompUfair start hcc!apple ook formeel met een iPad teken en schilder werkgroep. In de maandelijkse nieuwsbrief voor leden van hcc!apple en via apple.hcc.nl komt er regelmatig een selectie van de beste filmpjes en artikelen om beter te leren tekenen en schilderen met je iPad. Bij voldoende belangstelling zullen in Utrecht ook regelmatig iPad teken en schilder bijeenkomsten gehouden gaan worden op de 1e maandagavond van de maand.

HCC!apple zeer actief op MegaCompUfair
HCC!apple besteedt op de MegaCompUfair in De Bilt in hun stand ook veel aandacht aan iOS 10, het nieuwe macOS, de Apple foto-werkgroep (o.a. over voordelig negatieven en dia’s scannen) en naast acties voor nieuwe leden ook aantrekkelijke aanbiedingen voor leden van HCC. Dus vergeet niet om even in de stand van de Apple Interessegroep langs te komen.

> Meer info op de site van de Apple Interessegroep

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden