Banner fotowedstrijd scheurkalender

De vakantie is afgelopen. Wat gaat HCC de komende tijd doen?

In de zomermaanden bezoek ik minder (online) presentaties van HCC en ga ik minder naar bijeenkomsten. De zomervakantie is nu echter voor bij en ik heb weer zin om mee te doen. Ik ben wel benieuwd wat HCC de komende tijd op stapel heeft staan.
Marie van den E. 

In de zomermaanden zijn er inderdaad iets minder bijeenkomsten en presentaties, maar we hebben zeker niet stilgestaan. Er waren tal van activiteiten waar veel vrijwilligers van HCC zich enthousiast voor hebben ingezet, zoals de succesvolle SummerTechDay in Apeldoorn.

Op onze website hcc.nl kondigen wij de activiteiten uitgebreid aan. Je vindt de activiteiten bijvoorbeeld in de agenda die je hier kunt vinden. Daarnaast hebben we ook nog een speciale evenementenpagina waar veel informatie over evenementen en beurzen staat, zoals adressen, toegangstijden en kaartjes (met korting voor HCC-leden).

Zo staat HCC met twee stands (hal 8, stand E24 en E26) op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht (13 t/m 17 september). En vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de CompUfair in De Bilt (17 september). Veel Interessegroepen van HCC geven ook acte de présence op de Eindhoven Maker Faire (24 en 25 september). En natuurlijk is er op 8 oktober weer de HCC!kennisdag in de Expo Houten..

Mogen wij jou een tip geven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van HCC. Die gratis nieuwsbrief krijg je elke woensdag omstreeks 18.30 uur via e-mail toegestuurd. Zo blijf je op een gemakkelijke manier op de hoogte van het laatste nieuws en onze activiteiten. En als je meer van een bepaalde activiteit wil weten, dan klik je vanuit de nieuwsbrief direct door naar aanvullende informatie. Veel plezier alvast.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden