Windows seizoensthema

 

Windows is met afstand het meestgebruikte besturingssysteem voor computers. In dit seizoensthema vertellen we je alles wat je weten moet, bijvoorbeeld over het updaten ervan.

In dit seizoensthema gaan we in op alle aspecten van Windows. Zo vertellen we je alles over het updaten van Windows. hoe bereid je je (computer) erop voor? Kun je het uitstellen en zo ja hoe dan? Hoe weet je eigenlijk welke versie je hebt en hoe lang wordt die versie nog ondersteund?

Ook gaan we in op het einde van de ondersteuning van Windows 7. Wat betekent dat als je dat nog gebruikt? Kun je het blijven gebruiken of moet je overstappen? En hoe stap je over naar Windows 10?

Verder worden onder meer zaken als het updaten van drivers of het back-uppen van je gegevens behandeld. En natuurlijk introduceren we ook HCC!windows, waar je ook terecht kunt met al je vragen over dit besturingssysteem.

Meer weten? Kom naar een presentatie in het land. We hopen dat je er veel van leert en dat met plezier in praktijk zult kunnen brengen!

Ben je lid van HCC? Dan kun je hieronder de presentatie en de syllabus van het seizoensthema downloaden.

Let op: je dient hiervoor ingelogd te zijn

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden in dit pop-upvenster.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

Wil je een presentatie over dit seizoensthema aanvragen, stuur dan een e-mail aan: , onder vermelding van Seizoensthema Windows

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden