Banner fotowedstrijd scheurkalender

Slimme auto

 

In dit seizoensthema vertellen we je meer over slimme auto's. Zo komen de sensoren waar je auto mee is uitgerust aan bod, maar ook apparatuur en software waarmee je een auto slimmer kunt maken. Wat doen die zaken eigenlijk en wat zijn de voor- en nadelen?

Auto’s worden steeds slimmer en de zelfrijdende modellen voor consumenten laten vast niet lang meer op zich wachten. Maar waarom zou je eigenlijk een slimme auto willen? En wat is er eigenlijk op de markt om meer over je auto te weten en er zelf mee aan de slag te gaan?

Alle sensoren waar moderne auto’s mee uitgerust zijn, helpen je niet alleen bij het besturen van je auto, je kunt er ook heel veel informatie uithalen. Bovendien worden de belangrijkste slimme systemen die je helpen tijdens het autorijden nader toegelicht en vertellen we meer over handige hulpmiddelen die je daarnaast kunt inzetten om je rijplezier en veiligheid te vergroten.

Ben je lid van HCC? Dan kun je via de knoppen hieronder de presentatie en de syllabus downloaden. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Download de presentatie

 

Download de syllabus

download knop   download knop

NB om de presentatie en syllabus te downloaden moet je ingelogd zijn

Wil je een presentatie over dit seizoensthema aanvragen, stuur dan een e-mail aan: , onder vermelding van Slimme auto.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden