Seizoensthema Apple

Het derde seizoensthema van 2022 HCC is Apple. Het grote succesnummer van Apple is natuurlijk de iPhone. Nog maar vijftien jaar geleden startte Apple daarmee de mobiele revolutie van alleen maar mobiel bellen naar de huidige smartphones die we bijna overal voor gebruiken.

Van oktober tot medio januari verzorgt HCC!apple op een groot aantal bijeenkomsten een presentatie over de handigste mogelijkheden van het besturingssysteem iOS 16 dat pas is uitgekomen. In die presentatie vergelijken we ook de iPhone en Android met elkaar en vertellen we je hoe je een iPhone samen met een Apple Watch kunt gebruiken voor een gezonder leven.
 
Na afloop van deze presentatie ontvang je in digitale vorm twee besparingsgidsen met uitgebreidere informatie en diverse tips die je helpen om voor zo weinig mogelijk geld te profiteren van de vele mogelijkheden die Apple je biedt. 
 
Op dit moment zijn de volgende presentaties bekend:
 

Woensdag 11 januari in De Meent, Orion 3, Amstelveen. Aanvang 20:00 uur.

Zaterdag 21 januari in het Olympiagebouw, Olympiaweg 17, Alkmaar. Aanvang 14:00 uur.

 

Wanneer er nieuwe data en plaatsen bekend zijn, wordt deze pagina aangevuld. Kom dus regelmatig terug!

 
Naast deze themapresentaties besteden we via online lezingen ook aandacht aan onder andere macOS Ventura en Apple & gezondheid. Als lid van HCC kun je jezelf gedurende het Apple-seizoensthema ook inschrijven voor die extra landelijke online bijeenkomsten van HCC!apple. Zo kun je nog beter kennismaken met HCC!apple.
 
 
Win jij deze iPad Air?
Omdat Apple t/m medio januari 2023 het HCC-seizoensthema is, heeft HCC!apple een iPad Air beschikbaar gesteld die je kunt winnen wanneer je als HCC-lid voor 31 december 24:00u een Interessegroep toevoegt naast je gratis eerste Interessegroep. Dit kan Apple zijn, maar ook elke andere Interessegroep. Zo kan iedereen aan deze actie meedoen om die iPad Air te winnen en profiteer je voor een paar euro per jaar nog meer van je HCC-lidmaatschap! 
 
Als lid van HCC!apple ontvang je automatisch ook een maandelijkse tiplijst met veel praktische tips om meer te doen met je iPhone en iPad. Tevens kun je als lid van HCC!apple opnames terugkijken van een groot aantal online presentaties. Via onderstaande link kun je met je lidmaatschapsnummer gemakkelijk zonder inloggen Apple (of een andere Interessegroep) toevoegen aan je lidmaatschap. https://hcc.nl/ig-aanmelding
 
Word HCC-lid en win een iPad Air
Ten slotte kun je andere Apple-gebruikers tippen dat zij naast al deze voordelen van HCC!apple ook een iPad Air kunnen winnen als zij voor 31 december a.s. lid worden van HCC. Er worden in januari namelijk twee iPad Airs verloot zodat nieuwe leden en bestaande leden beide kans maken om een iPad Air te winnen. Er is voor de iPad Air gekozen omdat dit de meest betaalbare iPad is waarmee je straks gebruik kunt maken van alle nieuwe mogelijkheden van iPadOS 16, zoals het op een extern scherm tegelijk werken in meerdere toepassingen. 

Workshops en informatie Apple

De volgende informatie is beschikbaar (uitsluitend voor leden van HCC; log in om te kunnen downloaden):

iPads krijgen veel mogelijkheden van de Mac

Garageband: gratis geluidsstudio op iPhone, iPad en Mac

De geheimen van het iPad en iPhone toegangsscherm

Je eigen iPhone toegangsscherm

Gemakkelijk en veilig betalen met Apple Pay

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden