Hoe krijg ik een grafische handtekening in Outlook?

Deel dit artikel

,

Ik wil graag soms een e-mailbericht afsluiten met een grafische agenda. Maar hoe krijg ik dat voor elkaar in Outlook?

Rob K.

Liever dan elke e-mail telkens dezelfde afsluitende boodschap in te tikken, kun je daar een handtekening plaatsen, inclusief een afbeelding als een logo. Of bijvoorbeeld je ingescande handtekening.

Stel een nieuw bericht op en kies Invoegen / Handtekening / Handtekeningen. Open het tabblad e-mailhandtekening en klik op Nieuw. Vul in het onderste deelvenster een naam in evenals de gewenste tekst. Op de knoppenbalk druk je het voorlaatste knopje in en verwijs je naar een geschikte, bescheiden afbeelding. Bevestig met Invoegen.
In dit dialoogvenster kun je tevens aangeven of en wanneer je deze handtekening wilt plaatsen. Selecteer eerst het e-mailaccount in het uitklapmenu. Vervolgens geef je bij Nieuwe berichten aan of je automatisch een handtekening wilt koppelen en zo ja, welke. Doe nu hetzelfde voor Antwoorden en doorgestuurde berichten.

Je kunt bij beide ook (geen) selecteren. Je kunt dan op elk moment zelf een handtekening toevoegen door naar Invoegen / Handtekening te gaan en je handtekening te selecteren.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden