Regiobijeenkomst Kennemerland

Zaterdag 14 oktober 13:15 tot 16:15

Wijkcentrum De Wereld
Laan van Berlijn 1
2034 SB Haarlem

Elke maand staan er weer vrijwilligers klaar om u te helpen bij computervragen.

  • Softwarehulp (Linux, mac en Windows)
  • Smartphone, Android
  • Videobewerking
  • Testbank/hardware

Demonstratie ChatGPT
Zaterdag 14 oktober 14.00 - 15:30 uur Wijkcentrum De Wereld, Laan van Berlijn 1, Haarlem


In het voorjaar gaf Joop van Dommelen op een regiobijeenkomst van HCC!kennemerland een interessante en drukbezochte presentatie over ChatGTP. Op 14 oktober komt hij weer naar Haarlem en ditmaal geeft hij meer een demonstratie van ChatGTP en een paar alternatieven dan een presentatie over ChatGTP.

Want wat chatrobots zijn, weet iedereen ondertussen wel, maar wat doe je ermee en wat kun je ermee? Zoals gezegd komt niet alleen ChatGPT aan bod, maar vergelijken we deze ook met Microsoft Bing Chat en Bard AI van Google.

50% korting op ChatGPT-special: € 6,50 i.p.v. € 12,99
Na afloop van de demonstratie van Joop van Dommelen kunnen HCC-leden de special Ga zelf aan de slag met ChatGPT met 50% korting kopen. Deze nieuwe special kost in de winkel € 6,50 i.p.v. € 12,99.

In deze special kun je lezen hoe je efficiënter en sneller kunt werken met behulp van ChatGPT! Teksten of code schrijven, brainstormen, researchen, de slimme chatbot neemt je veel werk uit handen. In deze special krijg je 132 pagina's aan uitleg, tips en workshops over ChatGPT én ontdek je andere mogelijkheden van AI, zoals het maken van mooie kunstwerken. Maar ook worden de gevaren van AI behandeld. Overigens: deze special is niet geschreven en samengesteld door robots.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden