Introductie 3D Animatie met Unreal Engine 5

Woensdag 5 juni 20:00 tot 22:00

Georganiseerd door:

Wijkcentrum 't Slot
Kastelenplein 167
5653 LX Eindhoven

Deze lezing is voor creatieve mensen die iets moois willen maken op hun computer en is een introductie van één van de beste programma’s om dat mee te doen, de Unreal Engine 5.

De Unreal Engine is voor de hobbyist een gratis te gebruiken programma waarmee je mooie fotorealistische omgevingen kan bouwen, zoals Jungles, verwaarloosde landwegen, sprookjesachtige landschappen, etc.                              

Gebruikmakend van een uitgebreide library van assets (bomen, struiken, gebouwen, rotsen etc.) kan je alles maken wat je hartje begeert. Het mooie is dat je vervolgens door je eigen creatie kan lopen of er een film van kan maken. Je hoeft niet meer naar buiten om foto’s of films te maken. Het enige wat je nodig hebt, is de Unreal Engine en je eigen fantasie.

Hier zijn enkele dingen die je met de Unreal Engine kunt doen:

  1. Videogames maken: Dit is waar Unreal Engine het meest bekend om staat. Je kunt 2D- en 3D-videogames maken voor verschillende platforms, waaronder pc, consoles, mobiele apparaten en virtuele realiteit.
  2. Simulaties en training: De Unreal Engine wordt gebruikt voor simulaties in diverse industrieën, zoals luchtvaart, automotive, architectuur en defensie. Deze simulaties kunnen worden gebruikt voor training, prototyping en testdoeleinden.
  3. Architecturale visualisatie: Met de Unreal Engine kun je realistische visualisaties maken van architectonische ontwerpen en projecten. Dit wordt vaak gebruikt door architecten en vastgoedontwikkelaars om hun concepten te presenteren aan klanten.
  4. Film en animatie: Unreal Engine wordt steeds vaker gebruikt in de film- en animatie-industrie. Het wordt gebruikt voor pre-visualisatie, motion capture, virtual production en het maken van speciale effecten.
  5. Augmented en Virtual Reality: Unreal Engine ondersteunt de ontwikkeling van augmented reality (AR) en virtual reality (VR)

Lees meer op HCC!zuidoost-brabant - Introductie 3D Animatie met Unreal Engine 5

Wat: Presentatie 3D animatie
Waar: 
Wijkhuis 't Slot, Kastelenplein 167, Eindhoven
Wanneer: 
woensdag 5 juni
Aanvang: 
20.00 uur Eind: 22.00 uur

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden