Banner fotowedstrijd scheurkalender

Hoe maak ik een HCC-account aan?

Deel dit artikel

,

Als lid van HCC kun je een gratis HCC-account aanmaken. Maar waarom zou je dat doen? We geven je enkele voorbeelden en schetsen je de voordelen.

Als lid van HCC maakt een HCC-account je leven makkelijker. We geven enkele voorbeelden voor het voordeel van je eigen HCC-account:

  1. Plaatsen van webshopbestellingen: Met een account kun je gemakkelijk bestellingen plaatsen in onze webshop, zodat je gebruik kunt maken van ons Ledenvoordeel.

  2. Inzien van de ledenpas: Je kunt je lidmaatschapsgegevens en ledenpas gemakkelijk online bekijken en beheren via je account.

  3. Zelf adreswijzigingen doorvoeren: Verhuis je? Geen probleem. Met je account kun je eenvoudig je adreswijzigingen doorvoeren, zodat we altijd up-to-date zijn met je contactgegevens.

  4. Inschrijven en uitschrijven voor nieuwsbrieven en interessegroepen: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrieven en interessegroepen. En als je interesses veranderen, kun je je net zo eenvoudig weer uitschrijven.

  5. Aanmaken van een HCCnet e-mailadres: Wanneer je een HCC-account aanmaakt, maak je automatisch een gratis HCCnet e-mailadres aan waarvan je gebruik kan maken zolang je lid bent van HCC.

Het aanmaken van een account kan op deze pagina (klik hier). Let op: je hebt hiervoor je lidnummer en HCC-code nodig.

Indien je je lidnummer niet meer weet, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Je kunt je HCC-code opvragen op deze pagina (klik hier). Als je geen sms-bericht ontvangt, dan kan het zijn dat er bij ons nog geen mobiel telefoonnummer bekend is. Neem dan ook contact op met de ledenadministratie.