Shell start pilot met benzinebezorgapp

Deel dit artikel

,

Shell begint een bezorgdienst voor brandstoffen. Het project 'Shell TapUp' begint met een pilot in Rotterdam, maakt de Nederlands-Britse oliemaatschappij vandaag bekend.

Klanten kunnen de brandstof via een speciale app bestellen, waarna een elektrisch aangedreven voertuig de brandstof komt afleveren. Het voertuig is uitgerust om brandstof mee te nemen voor ongeveer tien auto’s.

De literprijs wordt samengesteld op basis van de gemiddelde prijs bij alle tankstations in het gebied waar de bestelling wordt bezorgd. Daar komt nog 3,95 euro aan servicekosten bovenop.

Shell wil met TapUp naar eigen zeggen inspelen op de ontwikkeling dat steeds meer producten online besteld en thuis afgeleverd kunnen worden. De klant hoeft niet bij de auto aanwezig te zijn bij levering, mits het brandstofklepje en/of de tankdop open wordt gelaten.

De pilotversie van Shell TapUp zal plaatsvinden in de Rotterdamse wijken Overschie, Hillegersberg Zuid, Park Zestienhoven en Terbregge. Klanten kunnen Euro 95 en Diesel bestellen.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden