Actie banner

Keurmerk Refurbished voor refurbished iPhone aanbieder

Deel dit artikel

,

Onder de vele refurbished iPhones die worden verkocht, zitten ook iPhones van mindere kwaliteit bij. Wil je voorkomen dat je een slechte iPhone koopt, schaf dan een refurbished iPhone aan bij een gerenommeerde aanbieder met een Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland, zoals FixjeiPhone.

Hoe weet je dat je een goede refurbished smartphone en dat je de garantie krijgt die is afgesproken? Koop dan een refubished iPhone bij een aanbieder die het Keurmerk Refurbished heeft. Twee jaar garantie en controle op meer dan 50 punten zijn twee van de vele eisen waar een refurbished iPhone aan moet voldoen om onder het Keurmerk Refurbished verkocht te worden. Naast strenge kwaliteitseisen die getoetst zijn door de TÜV, moet je ook door EDR Credit Services financieel solide verklaard worden.

Vertrouwen
Het Nederlandse bedrijf in do-it-yourself smartphone-reparatie Fixje voldoet aan deze strenge kwaliteitseisen en krijgt het Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland. Ricardo Groothedde, mede-eigenaar FixjeiPhone: “In onze missie vinden wij het belangrijk dat duurzame alternatieven op repareren, zoals refurbished iPhones net als onderdelen, aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen”.FixjeiPhone wil samen met dit Keurmerk Refurbished goedwerkende en cosmetisch correcte iPhones aanbieden waar de consument op kan vertrouwen en samen met vijf andere refurbished iPhone-aanbieders een voorbeeld zijn.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden