Stap samen met HCC in de digitale wereld! en kies je welkomstcadeau

Doe jij de online marketing voor je bedrijf nog altijd zelf?

Deel dit artikel

,

Tekening ter illustratie

Wil je als bedrijf aan je naamsbekendheid werken en nieuwe klanten werven, dan heb je een website nodig. Echter, met een goede website alleen ben je er nog niet. Je moet namelijk ook zorgen dat deze site gevonden kan worden. Dagelijks worden er vele tienduizenden sites gelanceerd en dat terwijl er wereldwijd al honderden miljarden sites in gebruik zijn. Je online marketing is daarom een groot onderdeel van je toekomstige succes. Deze marketing kun je zelf doen, maar je kunt een professional inschakelen, bijvoorbeeld Seeders Zwolle, om te zorgen dat je site hoog in Google eindigt. We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

Zelf je online marketing doen kost heel veel tijd
Iedereen die ooit een bedrijf begonnen is, weet dat dit een arbeidsintensieve klus is. Je moet zorgen dat je een goede basis legt, dat je klanten werft en dat je het werk vervolgens naar behoren uitvoert. Daarna moet je je administratie bijhouden en je belastingaangiftes op tijd doen. Geen wonder dus dat veel ondernemers geen tijd overhouden om zelf hun marketing te doen. Ten eerste kost het tijd om dit zelf onder de knie te krijgen. Ten tweede is online marketing vooral succesvol wanneer je het langdurig en consequent toepast. Dat betekent dat je op zijn minst iedere maand naar je strategie moet kijken en deze zo nodig moet aanpassen. Omdat dit veel tijd kost, kiezen veel bedrijven voor een specialist die hen dit werk uit handen kan nemen. De kosten die je moet maken, kun je vaak snel terugverdienen. Een professional inhuren is daarom ook voordeliger.

Profiteer van de expertise en ervaring van de specialist
Als je je website hoog in Google wilt laten eindigen zodat mensen je site eenvoudig kunnen vinden, moet je weten wat hiervoor nodig is. Je moet daarom zorgen dat je je concurrentie voor blijft en dat vraagt dat je precies weet wat je allemaal moet doen. Als je een professional inschakelt, haal je kennis en ervaring in huis en dat is wat je nodig hebt. Marketing is namelijk meer dan alleen de juiste teksten op je website plaatsen, je moet bijvoorbeeld ook aan zowel interne als externe linkbuilding gaan doen. Dit betekent dat je ook artikelen moet plaatsen op andere sites die goed bezocht worden. Een professional weet vaak precies welke sites scoren en welke niet. Zo voorkom je dat je zelf veel tijd en energie in je werk steekt zonder dat je daar iets van terugziet.

Een expert heeft toegang tot de beste en duurste tools
Tot slot: een expert heeft toegang tot dure tools die voor een enkele partij vaak te duur zijn. Hoe beter je tools zijn, hoe beter je aan je marketingcampagne kunt werken en hoe eerder je hoog in Google zult eindigen met je website. Neem daarom eens contact op met een professionele marketeer om te horen hoe je jouw site een boost kunt geven. Reken maar dat dat nieuwe klanten gaat opleveren.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden