Banner fotowedstrijd scheurkalender

HCC!amsterdam - Senioreninloop

Dinsdag 19 maart 14:00 tot 16:00

Georganiseerd door:

De Meent
Orion 3
1188 AM Amstelveen

Zaal 1, 1e etage.

Flight Simulator 

Beleef vanmiddag de magie van vliegen met Flight Simulator en ontdek een wereld zonder de last van Schiphol geluidshinder terwijl je de sensatie van opstijgen en landen met een Cessna vliegtuigje ervaart.

Onze piloot en presentator is Jan Boerema, voorzitter van HCC Noord, met wie we – vanuit zijn woning – virtueel vliegen van Vliegveld Eelde naar Schiphol Oost. Jan legt uit hoe je een vliegplan maakt en wat verder vooraf gaat aan zo’n vlucht, inclusief toestemming van de toren. Daarna is het genieten van een prachtig landschap onder onze vleugels en de rust van het luchtruim.

Deze hobby is perfect voor iedereen, omdat het je traint je reactievermogen en geheugen te verbeteren en te vergroten, alles zonder gevaar voor je omgeving. Een leuke en ontspannende manier dus om bij de tijd te blijven!

Er is weinig bijzondere hardware voor nodig en eenvoudige Flightsim-software is vrijwel zonder kosten beschikbaar. En dure simulator hardware is, om mee te beginnen, ook niet nodig. Dankzij de eenvoudige bediening is FlightSim toegankelijk voor alle niveaus en iedereen.  En je kunt direct beginnen met verkennen en genieten van de sensatie van vliegen zonder je huis te hoeven verlaten. Kortom: een leuke hobby met uitdagingen en een hoge verslavingsfactor. 

Kom naar de Meent en vlieg mee en laat je verrassen door de mogelijkheden van Flight Simulator op deze middag.

Toegang is gratis.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden