Workshop: Sensoren bouwen en programmeren

Zaterdag 8 juni 14:00 tot 15:30

Georganiseerd door:

Wijkcentrum De Wereld
Laan van Berlijn 1
2034 SB Haarlem

Heb je altijd al willen experimenteren met het bouwen van je eigen sensor en het programmeren ervan? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Onderleiding van Erik Roukens organiseren we een workshop, geïnspireerd door het artikel in PC-Active 335, waarin je leert hoe je je eigen sensor kunt bouwen en programmeren.

In PC-Active 335 vind je de workshop Sensor bouwen en programmeren op de pagina's 80 tot en met 83. Hiervoor heb je naast de gratis software Tasmota een aantal spullen nodig. In samenwerking met tinytronics.nl hebben we deze hardware verzameld in een zelfbouwset. En deze set wordt voor HCC leden met extra korting aangeboden.

Als HCC-lid kun je online deze zelfbouwset al met een heel mooie korting kopen, maar het wordt helemaal voordelig als je op 8 juni de workshop komt bijwonen. Dan is deze kit te koop voor slechts 10 euro ipv ruim 17 euro als je deze online met HCC-voordeelkorting koopt.

Omdat er maar weinig plekken beschikbaar zijn is van te voren aanmelden wel vereist. Dit kan door een e-mail te sturen naar 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden