Collectieve meerwaarde bij de OHRA Zorgverzekering!

Je kunt alles rondom je zorgverzekering tot het einde van het jaar regelen. Je dekking wijzigen, je gezin meeverzekeren, overstappen naar OHRA. En omdat de tijd voorbij vliegt, is het handig om je er alvast in te verdiepen. Want als je vuurwerk hoort, is het helaas net te laat.
Weet jij bijvoorbeeld al dat je als lid van HCC profiteert van allerlei extra’s bij de collectieve zorgverzekering van OHRA?
Zoals een collectieve korting tot 10% voor aanvullende verzekeringen.

Maar, belangrijker, je bent verzekerd van uitstekende zorg als je deze onverhoopt nodig hebt. Maar ook als je eigenlijk nooit echt ziek bent, profiteer je van je zorgverzekering. Want ook dán heeft OHRA oog voor jou. Het gaat namelijk niet alleen om je lichamelijke gezondheid, maar om je vitaliteit.

Check! De meerwaarde van de collectieve zorgverzekering van OHRA

Knipsel Ohra

Het hele gezin profiteert mee

Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering van jou of je partner. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen. 
 

Ben je al collectief verzekerd bij OHRA? 

Dan heb je op 12 november een verlengingsvoorstel gekregen van OHRA. Is het voorstel naar je zin en wil je niets veranderen aan je verzekering? Dan hoef je niks te doen. Je blijft gewoon collectief verzekerd als lid van HCC. Wil je wel iets wijzigen? Bijvoorbeeld je dekking of wil je je gezin meeverzekeren? Dan doe je dat heel eenvoudig online in Mijn OHRA Zorgverzekering. Je aangepaste OHRA Zorgverzekering gaat dan in per 1 januari 2023!
 
 

Meer weten of je OHRA Zorgverzekering direct collectief afsluiten?

Lees alles over de collectieve zorgverzekering van OHRA via HCC en jouw collectieve meerwaarde. Of sluit ‘m gelijk af. Je nieuwe OHRA Zorgverzekering gaat dan in per 1 januari 2024! Goed om te weten: OHRA zegt je huidige zorgverzekering voor je op. Lekker makkelijk toch?
 

 

Ohra                      Ohra2

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden