Banner fotowedstrijd scheurkalender

Vakantieplannen? Neem je muziek mee

Deel dit artikel

,

Bluetooth-speakers zijn tegenwoordig erg populair. En met de vakantieperiode in het vooruitzicht zijn modellen die tegen een stootje kunnen natuurlijk extra handig. Of je ze nu mee op reis neemt of ermee in de tuin gaat zitten.

De Deense audiofabrikant Libratone komt vlak voor de zomer met 3 draagbare bluetooth-speakers en binnenkort publiceren we als een van de eersten dan ook een review over deze apparaten. Audioliefhebbers weten dat er in Scandinavië goede audioproducten worden gemaakt, dus we zijn benieuwd naar de kwaliteit.

Er verschijnen drie apparaten, die alle drie duurzaam en spatwaterbestendig zijn. Ze zijn gemakkelijk te verbinden met je smartphone of tablet via de reguliere muziekstreamingmethodes en via de gemakkelijke Libratone-app. Met de app is het bovendien mogelijk om twee speakers, ongeacht welk model, via bluetooth +1-technologie aan elkaar te linken voor een stereo-opstelling. Via een toekomstige firmware-update zal het ook mogelijk worden om de GO-speakers te linken aan de multiroom-opstelling van de eerder verschenen Libratone ZIPP en ZIPP Mini.

Libratone
Volgens Libratone hebben ze uitstekend 360 graden geluid; opvallend zijn de trendy kleuren. De GO One Click is het meest uitgebreide model van de drie. Deze speaker beschikt over een afneembare rubber beschermrand rondom de hele speaker. En je krijgt twee accessoires standaard meegeleverd. In de toekomst komen er opties waarmee je de speaker aan alle denkbare oppervlakken kan bevestigen, zoals een haak, zuignap of klem voor een fietsframe.

De GO One Style is een simpelere variant van hetzelfde model en wordt geleverd met een rubber beschermrand met een lus, waardoor je de speaker gemakkelijk uit een tas trekt. De GO Too is het kleinere broertje van de One. De speaker heeft de vorm en het formaat van een waterflesje en past daarmee in het zijvak van elke rugzak.

Prijzen en beschikbaarheid
De GO’s beschikken over Bluetooth 4.1, een 3,5-mm aux, ingebouwde speakerphone, opladen met bijgeleverde micro usb-kabel en batterij voor gemiddeld twaalf uur muziek. De speakers zijn beschikbaar in de kleuren Graphite Grey, Cloudy Grey en Caribbean Green. Bovendien zullen in de toekomst meer kleuren en accessoires beschikbaar komen. De Go One Click (€ 199) en Go One Style (€ 179) zijn verkrijgbaar vanaf 7 juli, de Go Too (€ 149) al vanaf 23 juni.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden