Laptophoes bedrukken: een slimme investering voor professionals

Deel dit artikel

,

Advertorial - Laptops zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks gebruik. Voorheen had iedereen wel een PC staan in de woon- of werkkamer, maar die tijd is allang voorbij. Iedereen heeft tegenwoordig een laptop, voor zowel privé als zakelijk gebruik. In zakelijk gebruik is een laptop natuurlijk erg handig. Maar waar moet je nu op letten? Hieronder vind je 5 tips om je laptop zakelijk te gebruiken én in te zetten als zakelijk marketinginstrument.

Waar ga je de laptop gebruiken?
Ben je zakelijk veel onderweg naar klanten of werk je vaak op kantoor? Indien je veel onderweg bent, dan is het de tip om op het formaat en het gewicht te letten.
Welk type en welke software?
Het type zakelijk professional kan invloed hebben op welke type laptop je gaat gebruiken, en welke software. Ben je vooral veel projectmatig en administratief bezig, dan kan een Windows laptop met veel kantoorprogramma’s de voorkeur zijn. Ben je juist veel grafisch en creatief bezig, dan kan een Macbook van Apple de juiste keuze zijn.

Welk type schijf en hoeveel schijfruimte?
Het type professional dat je bent en welke dienstverlening je hebt kan ook van invloed zijn op welk type harde schijf, en hoeveel schijfruimte je nodig gaat hebben. Er bestaan typen harde schijven, namelijk de Hard Disc Drive (HDD) en de Solid State Disc (SSD). Het voordeel van de HDD is dat deze een betere verhouding heeft tussen prijs en opslagcapaciteit, terwijl de SSD juist meer kwaliteit en is minder gevoelig voor uitval, omdat deze geen bewegende onderdelen heeft. Echter is de prijs ervan wel wat hoger.

De juiste accessoires
Omdat de laptop onontbeerlijk is geworden in het zakelijk gebruik, is het ook belangrijk dat je de beste accessoires ervoor aanschaft. En daarbij is de laptophoes de meest belangrijke, vooral als je veel onderweg bent. En ook hierin is er veel keuze, bijvoorbeeld een laptophoes of een sleeve. Wat uiteraard helemaal mooi is, is een gepersonaliseerde laptophoes. Zakelijk kun je deze hoes uitstekend inzetten om je merkidentiteit te promoten. Dit is een uniek en persoonlijk cadeau naar je klanten, en uiteraard nog eens nuttig ook. Een laptophoes bedrukken is dus de juiste keuze om zakelijk onderscheid te maken bij je klanten en zo zakelijk nog meer succes te hebben.

Waar je verder nog op kan letten
Er zijn verschillende zaken waar je verder nog op kan letten: het besturingssysteem (Mac of Windows), type en grootte van het beeldscherm, de processor, werkgeheugen en aansluitmogelijkheden. Elk afzonderlijk component biedt zo zijn meerwaarde, maar dat gaat soms ten koste van de prijs. Let er dus goed op of je zakelijk bepaalde zaken echt nodig gaat hebben.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden