Banner fotowedstrijd scheurkalender

Kom naar de CompUfair op 3 februari

Deel dit artikel

,

Op 3 februari 2024 organiseert HCC!compusers weer een CompUfair in de Bilt. Iedereen is van harte welkom. Naast de platforms van HCC!compusers is ook een aantal Interessegroepen aanwezig om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een interactieve en leerzame dag te worden. De platforms van HCC!compusers en de aanwezig Interessegroepen staan klaar om de bezoekers te informeren. En natuurlijk zijn er ook presentaties!

Het platform DigiVideo zal aandacht besteden aan videobewerkingsprogramma’s en platform DigiFoto zal speciale aandacht geven aan de toepassing van artificiële intelligentie in de fotografie.

HCC!fotovideo geeft uitleg over fotobewerking met de smartphone en geeft een presentatie over Photoshop Elements.

Platform Linux gaat ook dit keer weer samen met de net opgerichte Interessegroep HCC!linux aan de slag om de mensen enthousiast te maken om over te stappen naar Linux. Zij geven een workshop over het installeren en configureren van Linux Mint.

HCC!domotica geeft presentaties over Homey, Home Assistent met Zigbee en Domotics. Op de stand wordt uitleg gegeven over printjes maken en de toepassing van sensoren.

Voor problemen bij het gebruik van de smartphone of de tablet kun je terecht bij HCC!android en HCC!apple.

HCC!artificiële intelligentie is aanwezig om mensen te woord te staan die – door de toegenomen belangstelling voor AI door onder andere ChatGPT – nieuwsgierig zijn naar AI en naar wat wij op dat gebied doen.

Platform Windows behandelt alle vragen over Windows 11 en over het Office 365-pakket.

Door Platform Webontwerp besteedt aandacht aan het programma WordPress.

Ook zijn HCC!flightsimulator, HCC!ecs, HCC!programmeren en HCC!trainsim aanwezig.

Het volledige programma vind je hier

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden