Banner fotowedstrijd scheurkalender

iPhone 11 krijgt dual camera-systeem en meer Applenieuws

Deel dit artikel

,

Apple heeft op het Apple-event 10 september de iPhone 11 gepresenteerd en een nieuwe versie van de Apple Watch. Verder werd bekend dat de uitrol van iPadOS is verschoven en was er nieuws over Apple TV+ en Apple Arcade.

De nieuwe iPhone 11 is uitgerust met een dual camera-systeem met nieuwe ultragroothoek- en groothoekcamera’s die sterk geïntegreerd zijn in het nieuwe iOS13. Audiozoom zorgt voor een dynamischer geluid door de audio af te stemmen op de videokadrering.

De iPhone 11 is vanaf €809 verkrijgbaar in uitvoeringen van 64GB, 128GB en 256GB in de kleuren paars, groen, geel, zwart, wit en rood.

AppleWatch5Apple Watch
De nieuwe Apple Watch heeft een scherm dat altijd aanstaat. Zo zie je net als bij een horloge altijd hoe laat het is, zonder dat je hem eerst ‘aan’ hoeft te zetten. De Apple Watch Series 5 wordt vanaf 449 euro verkocht en ligt vanaf 20 september in de winkels.

Nieuwe iPad en iPadOS
Ook verschijnt eind september een nieuw model van de iPad. De 10,2 inch-tablet kost met alleen wifi € 389 euro en € 529 als je tevens via mobiele data wilt internetten. Tegelijkertijd werd bekend dat het aangekondigde iPadOS ietsje later uitkomt. Niet al half september, maar eind september.

Apple TV+ en Arcade
Apple TV+, Apples antwoord op Netflix, maakt deel uit van de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms (ook online op tv.apple.com) en kost €4,99 per maand, met een gratis proefperiode van zeven dagen. Mensen die vanaf nu een nieuwe iPhone kopen, krijgen daar één jaar gratis AppleTV+ bij. De dienst start 1 november.

Ook werd de game-abonnementsdienst Apple Arcade gepresenteerd. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand om een selectie aan games te spelen. Deze dienst gaat op 19 september van start en kost net Apple TV+ 5 euro per maand.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden